CAPGIRALLA

Dades de contacte

Representant: LAURA VILARRUBIAS I PAU BOiGUES
Email: capgirallacontes@gmail.com
Telèfon: 676598993 / 676307313

Espectacles ofertats

LA CAPUTXETA VERMELLA I LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA DIUEN PROU!

LA CAPUTXETA VERMELLA I LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA DIUEN PROU!-Espectacle Familiar

Qui no coneix a aquella Caputxeta Vermella innocent, que va a cuidar a la iaia i és enganyada pel llop? I aquella Rateta presumida que tot escombrant l’escaleta espera que arribi el seu príncep blau i acaba a la cassola a mans del seu estimat gat?

Tant la Caputxeta com la Rateta n’estan fartes. Estan cansades que sempre les enganyin, esgotades d’haver de netejar i cuidar als altres i de no poder fer el que elles volen ni amb qui volen.

Les dues ens han demanat a Capgiralla, que capgirem els contes i que en aquests elles puguin ser ELLES. Esteu a punt per veure a la Rateta tirant l’escombra i a la Caputxeta fer maratons?

Dues històries d’empoderament que no et deixaran indiferent!

I… conte contat, conte capgirat!

 

Públic: infantil i familiar. Recomanat pels més menuts (1-10 anys)



LA BLANCANEUS I ELS 7 NANS

LA BLANCANEUS I ELS 7 NANS-Espectacle Familiar

La Blancaneus està cansada de netejar la casa dels 7 nans i de preparar-los sempre el menjar. També està farta que l’enverinin i d’haver de competir per la seva bellesa amb la madrastra davant d’un mirall. Quin avorriment!

- Jo vull sortir a jugar a futbol, però no em deixen...!- es queixa la Blancaneus

El príncep està tip d’haver de ser sempre el cavaller fort i valent que ha d’anar salvant princeses. Quina exigència!

- Jo vull aprendre a cuinar, però no tinc temps!- renega príncep.

És així com la Blancaneus deixarà de ser aquella princesa que espera el petó d’un príncep per despertar de l’encanteri. Juntament amb Capgiralla, el conte de la Blancaneus es transformarà en una rondalla d’autoestima i amor propi, perquè estimar-se a sí mateix és entendre que no necessites ser perfecte per ser grandiós.

Públic: infantil i familiar. Recomanat per infants a partir de 3 anys.

Durada espectacle: 45 minuts



SANT JORDI, LA PRINCESA I EL DRAC

SANT JORDI, LA PRINCESA I EL DRAC-Espectacle Familiar

La llegenda de Sant Jordi capgirada de cap a peus. Un drac mut que està a dieta; una princesa heroïna que devora contes i salva el poble de la desgràcia i un príncep que enlloc de ser cavaller és jardiner. Us ho podeu imaginar?

Una nova llegenda que treballarà l’empatia, la cooperació, l’escolta activa i com ja sabem, trencarà estereotips i rols de gènere.

Públic: infantil i familiar.

Durada espectacle: 45 minuts



TALLER ULLERES LILES

TALLER ULLERES LILES-Espectacle Familiar

La caputxeta vermella, la rateta que escombrava l’escaleta, la blancaneus, el drac, el cavaller sant Jordi, la princesa, el soldadet de plom, la princesa del pèsol… estan ben enfadats perquè sempre els toca fer el mateix paper als contes.

El soldadet de plom està cansat de no poder plorar; la princesa del pèsol tipa d’haver de ser sempre delicada; el cavaller sant Jordi fatigat de ser sempre el valent que ha d’anar a salvar princeses, quina exigència! La caputxeta...

Ens han demanat a Capgiralla i als nens i nenes que els ajudem a capgirar els contes. Per començar a fer-ho només cal posar-nos les ulleres liles i… veure-ho tot des d’una nova mirada!

Taller de construcció d’unes ulleres liles per infant per tal que a l’iniciar la narració del conte se les puguin posar.

El material el proporciona Capgiralla.

Públic: infantil i familiar. Recomanat per infants a partir de 4 anys.

Durada taller: 30-40 minuts (depenent del nombre d’infants i familiars)



LA PRINCESA DEL PÈSOL I EL PRÍNCEP DELS MATALASSOS

LA PRINCESA DEL PÈSOL I EL PRÍNCEP DELS MATALASSOS-Espectacle Familiar

En Pep, el príncep, es fa gran i el rei i la reina volen casar-lo amb una princesa "de veritat". Però el príncep, està enamorat de la Berta i no està disposat a casar-se amb ningú més.

- Fill, la Berta no és una veritable princesa, doncs no és prou sensible, ni delicada, ni porta faldilla llarga, ni… - exclamen el rei i la reina.

- Però que per ser una princesa "de veritat" cal ser presumida, fina i jugar a nines? - pregunta el príncep, indignat - i… ser un príncep "de veritat", què significa? Que haig de ser fort, no tenir por, i no plorar? Doncs jo no ho dec ser "de veritat", perquè sovint m’emociono, em fan pànic les serps i no m’agrada jugar a futbol...

El rei i la reina, veient en Pep tan capficat, decideixen convidar a la Berta a palau i s’empesquen un pla per descobrir si realment la Berta és una veritable princesa o no.

I la Berta i en Pep aprofiten l'avinentesa i engeguen un projecte d’emprenedoria social!

Un conte solidari que qüestiona la masculinitat i la feminitat hegemònica i trenca amb els estereotips i rols de gènere. Perquè en realitat: més altes, més baixes, més primes, més grasses... tots i totes som prínceps i princeses, veritat?




Components del grup

Pau Boïgues Masachs: guitarrista Laura Vilarrubias Albertí: contacontes
Qui som?
CONTES COEDUCATIUS I MUSICATS

Més informació
Xarxes socials

Fotos

Properes
Actuacions
Divendres
19
Abril 2024
Abril 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       
Cap actuació programada per aquest dia