La campaña ARRENQUEM LA FESTA pide que no se anulen las fiestas mayores

Más de 70 músicos de las comarcas de Girona graban un vídeo para dar la salida a la campaña

Una colla de músics de les comarques gironines han posat en marxa la campanya ARRANQUEM LA FESTA per demanar a programadors i ajuntaments que no els oblidin, que no anul·lin les festes majors i que no utilitzin les partides que hi estaven destinades per altres finalitats. La idea és que les partides destinades a Cultura, s'han de quedar a Cultura. 

El vídeo de llançament de la campanya és una versió confinada de la cançó "Color d'esperança", que ja es pot veure al canal de Youtube ARRANQUEM LA FESTA. Hi han intervingut més de 70 músics procedents de tretze formacions: Maravella, Selvatana, Montgrins, La Principal de La Bisbal, Diversiones, Orquestra Maribel, La Montecarlo, Titanium, In the Mood Band, Banda Neon, Port Bo, El Pot Petit i Jordi Tonietti.

ARRANQUEM LA FESTA vol ser una plataforma reivindicativa que faci ben visible la necessitat que la música pugui tornar als carrers i als escenaris com més aviat millor. La societat necessita la música i els músics necessiten treballar perquè la música no desapareixi. Aquest vídeo de llançament pretén ser un cant d'esperança i d'optimisme en front de la difícil situació que els músics estan vivint arran de la crisi de la Covid-19.

Lluny de ser una iniciativa privada, ARRANQUEM LA FESTA vol ser una campanya en què tot el gremi s'hi senti representat. És per això que conviden els companys de professió a penjar-hi els seus vídeos confinats, amb la idea de fer evident la quantitat de cultura que s’ha quedat tancada a casa i que corre el risc de quedar-s’hi molt de temps. 

Aquest és l'enllaç del canal ARRENQUEM LA FESTA:
https://youtu.be/nMbTM-M3dDY