La Mirona celebra la mayoría de edad

El 21 de diciembre esta sala cumplirá 18 años de programación ininterrumpida de música para todo el mundo

Aquest divendres 13 de setembre, La Mirona inaugura la nova temporada de música en viu amb La Batalla del Segle entre The Beatles i The Rolling Stones, amb les bandes tribut Abbey Road i Smoking Stones. Un medidor d'aplaudiments determinarà qui són els vencedors de la nit. Al final del concert, totes dues bandes interpretaran conjuntament I'm Free, Day Tripper, All you need is love i Roll Over Beethoven, cançó de Chuck Berry versionada pels dos grups. Tot seguit hi haurà batalla de Dj's amb Pau Marquès (Umpah-pah), Francesc "Cuco" Lisicic (Sopa de Cabra), Xavi Fortuny (RGB) i Joan Reig (Els Pets).

L'endemà dissabte serà el torn de la rumba amb els gironins Kumbara El Cigarrito de Después

Aquest mes de setembre també actuarà la que està considerada millor banda de tribut a Queen, els argentins God Save The Queen, que recrearà el memorable concert de Wembley 1986.

El 12 d'octubre, Partisano celebrarà els seus 25 anys amb un concert reivindicatiu que comptarà amb Jazzwoman, Auxili Ezetaerre.

Manel també hi presentarà el seu nou disc dins el festival Temporada Alta.

Entre els grups confirmats per la nova temporada hi ha emergents de l'escena gironina com Slavedown; bandes tribut com Augie Burr (Elvis Presley), Meinstein (Rammstein) i Brothers in Band (Dire Straits); nit metal amb Erio, Somas Cure Far From Oniria; nit de hip hop amb Prok o nit de blues amb Vargas Blues Band. També hi haurà propostes pensades per a un públic més jove, com ara Carlos Right, Miki, Lola Índigo, Sofia Ellar i Demarco Flamenco, així com el clàssic concert de recollida de joguines amb Cop de Gràcia, Red Blood Rum Flocos de Milho; l'homenatge de Banda Bassotti a Sigaro i la gira de 40 anys de Los Rebeldes. L'Orquestra Di-versiones i el grup de música familiar Xiula completaran aquesta primera part de la programació.

El 21 de desembre, dia en que La Mirona compleix 18 anys, hi haura un concert encara per revelar amb col·laboracions i sorpreses per celebrar l'efemèride.