Susanna del Saz pondrá el punto final a Les Nits de Marimurtra

La artista ha participado en todas las ediciones del festival que organiza la Fundació Carl Faust

Aquest proper divendres 23 d'agost finalitza el cicle de quatre concerts de Les Nits de Marimurtra, que des de fa 1 anys se celebra en el marc incomparable del Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, un dels més bonics de la Costa Brava.

L'últim concert anirà a càrrec de la cantant Susanna del Saz, que ha participat en totes les seves edicions. En aquesta ocasió, l'artista gironina pujarà a l'escenari del Templet de Linné acompanyada per la guitarra de Fonso Castillo, component del grup Gazpacho. En aquesta edició hi han actuat la Big Mama & Sister Marion, Maria del Mar Bonet i el grup Menaix a Truà.

La Fundació Carl Faust destina els beneficis generats per Les Nits de Marimurtra als seus objectius fundacionals: la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica. Es tracta d'una fundació privada sense ànim de lucre que l'any 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi per la tasca que desenvolupa. El Jardí Botànit Marimurtra està classificat com a bé cultural d'interès nacional per la Generalitat.