Viasona incorpora una agenda de conciertos

La herramienta se suma al apartado de enciclopedia y al de actualidad, ofreciendo así una imagen completa del panorama musical catalán

Viasona és el gran projecte lingüístic de la xarxa que recopila i ordena en un mateix espai músics i bandes que tinguin el gruix de la seva producció en català. El projecte Viasona ha anta creixent i el maig de l'any passat va incorporar la revista, un apartat amb les notícies d'actualitat. Ara hi acaba d'afegir una agenda amb la informació completa dels concerts.

Amb la incorporació d’aquesta eina es col·loca la tercera pota sobre la qual s’aguanta tota la informació que s’ofereix de cada artista indexat al portal: per una banda, la informació enciclopèdica, que recull tots aquells àlbums, cançons i lletres dels artistes que formen part de Viasona; per l’altra, aquests artistes es vinculen a les notícies d’actualitat publicades a l’apartat de revista; i, a partir d’ara, l’usuari trobarà també, el llistat de concerts que aquests artistes oferiran.

En el cas de l’agenda, però, s’ha volgut ampliar aquest horitzó i també hi seran inclosos els actes i/o concerts d’altres formacions catalanes que no estiguin incorporades a Viasona.

Cada entrada ofereix el nom de l’acte o festival, amb els artistes participants, la data, el lloc amb geolocalització, el web i l’enllaç per comprar les entrades. A més, l’agenda permet buscar les actuacions per data, grup, municipi o comarca. Des de la pàgina que cada grup o artista té a Viasona també es podrà veure tots els concerts que tenen previstos.

Finalment, el web disposarà d’un formulari per tal que els usuaris puguin enviar concerts que encara no costin a la nostra agenda per tal de poder-los afegir i fer així, entre tots, l’agenda de concerts més completa.