Festivales y salas de Cataluña se solidarizan con el rapero Valtonyc

Todos lo incluirán simbólicamente en sus programaciones

Més de setanta festivals i sales de concerts de Catalunya s'han solidaritzat amb el raper Valtonyc, després que el Tribunal Suprem hagi ratificat la sentència que el condemna a tres anys i mig de presó pel contingut d'unes cançons que va penjar a internet.

En un comunicat que signen col·lectivament, han mostrat la seva solidaritat "davant la situació de vulneració flagrant del dret a la llibertat d'expressió i davant la reculada democràtica de l'Estat" i han decidit que inclouran Valtonyc en les seves programacions, encara que sigui de manera simbòlica.

S'hi adhereixen:
Acampada Jove, Acústica, Barnasants, Black Music Festival, Canet Rock, Ciutat Flamenco, Clownia, Cruïlla, Curtcircuit, Festival de Cajón, Festival de Música de Cadaqués, Festival Emergent, Festival Esperanzah, Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Girona a Cappella, Guitar BCN, Lets Festival, Mercat de Música Viva de Vic, Minipop, Músiques Tranquil·les, Primavera Sound, Room Festival, Strenes, Suite Festival, Telecogresca i Vida Festival. També s'hi adhereix l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC)