Santi Arisa 70 anys & Original Jazz Orquestra: 1r testament vital

Amb motiu dels 70 anys, Santi Arisa presenta el ‘1r Testament vital’ per celebrar tota una vida dedicada a la música

‘1r Testament vital’ és la celebració de tota una vida, la de Santi Arisa, dedicada a la música, a l’espectacle i a la bateria. Aquest instrument ha estat una part molt important de la seva vida i ara en vol deixar constància en forma de testament vital. 

Santi Arisa estarà acompanyat en aquest concert que s’estrena al Kursaal per l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics i amb la col·laboració especial de Dan Arisa.

El projecte parteix de la trajectòria musical de Santi Arisa, homenatjant també els grans músics amb els que ha participat i recordant moments molt importants per a la cultura musical del país. Grups i formacions que ha fundat o participat d’una manera intensa. Com Fusioon, Manel Camp, Jordi Sabatés, Francesc Burrull, Big Band Barcelona, Coblamporània, Pegasus, Tribu i Lakatans. I sense oblidar arranjadors i companys de treball com Quico Janer, Xavier Roger, Ernest Manchon i músics que l’han acompanyat al llarg de la vida. 
A la selecció de temes del concert hi trobarem composicions de Santi Arisa dels anys 70, 80, 90, 2000 i fins a arribar a temes del 2016.

El concert es celebrarà el diumenge 22 d'octubre a les 18:00 al Teatre Kursaal de Manresa.