Últims dies per inscriure's a Girando Por Salas #GPS14

La fase d'inscripció finalitza el dimecres 27 de setembre a les 18h

El pròxim dimecres 27 de setembre a les 18:00 s'acaba la fase d'inscripció per a totes les bandes i solistes que vulguin participar a la 14a edició de Girando Por Salas. Si hi esteu interessats us podeu inscriure a través del web girandoporsalas.com

L'objectiu de GPS és recolzar artistes emergents de tots els estils, tant solistes com bandes, oferint ajudes per fer concerts en un circuit de sales de tot el territori estatal. D'aquesta manera es pretén fomentar l'expressió més viva de la música popular. Aquests concerts s'hauran de fer fora de la Comunitat Autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dins de la mateixa comunitat. Amb això es volen potenciar i difondre els nous talents musicals més enllà del seu àmbit d'influència natural i incentivar-ne la professionalització.

Els artistes també rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs, amb la qual cosa es pretén potenciar la produccií discogràfica i l'estabilitat del circuit de sales de música en directe.
 
Girando Por Salas és una iniciativa de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) i n'és entitat col·laboradora la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP).
 
La Federación està formada per les següents associacions professionals:  ACCES (Asociación Estatal de Salas de Música en Directo), APM (Asociación de Promotores Musicales), ARC(Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya), ARTE (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo), MUSICAT (Associació Professional de Músics de Catalunya), PROMUSICAE (Productores de Música de España) y UFI (Unión Fonográfica Independiente). 
 
 
Se seleccionaran 22 artistes (bandes i solistes) d'entre totes les sol·licituds rebudes que compleixin els requisits i s'elaborarà un calendari en coordinació amb les sales i els artistes seleccionats, amb un mínimo di el 2 de juny de 2024, ambdós inclosos. Als seleccionats se'ls atorgarà una ajuda per a la Producció i Promoció Discogràfiques. 
 

Informació i inscripcions (a partir de l'11 de septiembre), al web oficial  girandoporsalas.com

 

                          RESUM DE LA CONVOCATÒRIA #GPS14

 

• Adreçada a artistes emergents: amb un màxim de 3 LPs correctament publicat/s
 Data d'inici d'inscripció: 11:00 h. del 11 de setembre de 2023
• Data límit d'inscripció: 18:00 h. del 27 de setembre de 2023
• Data publicació provisional de grups aprovats: 6 d'octubre de 2023
• Període per sol·licitar revisió: Fins el 9 d'octubre de 2023 a les 18 horas
• Data publicació definitiva artistes aprovats: 10 d'octubre de 2023
• Inici votació pública: 11:00 h. del 11 d'octubre de 2023
• Final votació pública: 18:00 h. del 18 d'octubre de 2023
• Anunci dels 22 grups i solistes seleccionats #GP14: 30 d'octubre de 2023
• Inscripció a través de: www.girandoporsalas.com

 

#GPS14
#GirandoPorSalas
#NosVemosEnLasSalas