Postgrau en Management i Gestió Musical a la Universitat de Girona

Els socis de MUSICAT tindran un descompte en l'import de la inscripció

Aquest dijous 30 de juny, a les 19:00, es presenta a La Marfà de Girona el Postgrau en Management i Gestió del Sector Musical que s'impartirà el curs que ve al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. La presentació també la podreu seguir per streaming.

El curs es farà els dimarts i dijous de 17:00 a 20:00. Començarà el 18 d'octubre 2022 i acabarà el 7 de setembre 2023. Les classes dels dimarts seran on line i les dels dijous seran presencials amb possibilitat de seguir-les per videoconferència.

MUSICAT és una de les entitats promotores d'aquesta iniciativa. Els seus socis obtindran un descompte en l'import de la inscripció.

Raons i motius per fer el curs:
  • Respon a la necessitat de formació superior en l’àmbit del sector professional de la indústria musical, fins ara inexistent.
  • Incorpora els estudiants en un sector en creixement i especialitza els semiprofessionals dotant-los de coneixements i eines per desenvolupar projectes professionals, tant en l’àmbit de la música en viu com en la resta de la indústria musical.
  • El territori gironí és un motor indiscutible d’activitat musical a tots els nivells, la qual cosa implica molts llocs de treball amb la necessitat d’estar prou formats a nivell teòric i pràctic.
  • Una proposta formativa i professionalitzadora com aquesta esdevé una necessitat vital i estratègica per al sector i significarà un impuls decisiu per al seu creixement.
  • Professorat de llarga carrera professional en el sector.
  • Possibilitat de fer pràctiques en festivals, discogràfiques, comunicació i altres empreses del sector.
Més informació a http://www.postgraugestiomusical-udg.com