Nova convocatòria de GIRANDO POR SALAS GPS12

El termini per presentar-s'hi és del 1 al 15 de març de 2022

El Circuito Estatal de Músicas Populares Girando Por Salas (GPS) llança la dotzena convocatòria per a bandes i solistes, que estarà oberta del 1 al 15 de març (18:00h). Per poder participar al GPS12 cal tenir un màxim de 3 LPs publicats i un mínim de un EP amb 6 cançons o 25 minuts de durada. La data de publicació de l'últim treball ha de ser posterior a l'1 de gener de 2019.

La convocatòria per sales s'obrirà a les 11:00h del dijous 24 de març i es tancarà a les 18:00 del dimarts 12 d'abril.

En aquest circuit, que ja té més de deu anys, hi han actuat bandes com Cala Vento, Nunatak, Triángulo de Amor Bizarro, Izal, Viva Suecia, Morgan, La MODA, Antonio Lizana, Rufus T Firefly, León Benavente, Varry Brava, Neuman, Novedades Caminha, Rayden, [In Mute], Los Punsetes, Maika Makovski, Carlos Sadness, Miss Caffeina, Carmen Boza, Sexy Zebras, Club del Río, Cycle, Dinero, Depedro, Sidecars, El Kanka, Alice Wonder, Guadalupe Plata, Georgina, Havalina, Los Estanques, Tu Otra Bonita, La Bien Querida, Egon Soda, Los Hermanos Cubero o Veintiunoentre altres.

Girando Por Salas és una iniciativa del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) amb la col·laboració de la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP).

La Federación està formada por les següents associacions professionals: ACCES (Asociación Estatal de Salas de Música en Directo), APM (Asociación de Promotores Musicales), ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya), ARTE (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo), MUSICAT (Associació Professional de Músics de Catalunya), PROMUSICAE (Productores de Música de España) y UFI (Unión Fonográfica Independiente).

L'objectiu del GPS és recolzar artistes emergents de tots els estils, tant solistes com bandes, oferint ajudes per a la celebració de concerts dins del circuit de sales a tot el territori espanyol. Aquests concerts es faran fora de la Comunitat Autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 kms. D'aquesta manera es vol potenciar els nous talents musicals i la seva difusió més enllà del seu àmbit de influència natural, a més d'incentivar-ne la professionalització. Els artistes també rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs. 

Se seleccionaran 26 artistes d'entre totes les sol·licituds rebudes que compleixin els requisits i es farà un calendari, coordinat amb les sales i els artistes, d'un mínim de sis concerts per a cada artista o banda, que es faran entre els mesos d'abril i novembre de 2022.  

RESUM DE LA CONVOCATÒRIA #GPS12 PER A BANDES I SOLISTES:

• Dirigida a artistEs emergents: amb un mínim de 1 EP i un màxim de 3 LPs correctament publicats.
• Data inici d'inscripció: 11:00 h. del 1 de març de 2022
• Data límit d'inscripció: 18:00 h. del 15 de març de 2022
• Data publicació provisional de grups aprovats: 22 de març de 2022
• Termini per sol·licitar revisió: 23 de març de 2022, fins a les 18:00 h
• Data publicació definitiva artistes aprovats: 24 de març de 2022
• Inici votació pública: 11:00 h. del 28 de març de 2022
• Final votació pública: 18:00 h. del 5 d'abril de 2022
• Anunci dels 26 grups i solistes seleccionats #GP12: 12 d'abril de 2022
• Inscripció a través de: www.girandoporsalas.com

CONSULTA LES BASES COMPLETES EN AQUEST ENLLAÇ 

#GPS12
#GirandoPorSalas
#NosVemosEnLasSalas