Ja es coneixen les bandes que participaran a l'onzena edició de Girando Por Salas #GPS11

La llista es publica el dilluns 8 de novembre.

A partir del dilluns 8 de novembre, ja podeu consultar en aquest enllaç les bandes seleccionades que participaran en l'edició extraordinària GPS11.

El circuito estatal de músicas populares GPS, després de deu edicions per las que han passat 378 grups, entre els quals Izal, Viva Suecia, Morgan, La MODA, Triángulo de Amor Bizarro, Antonio Lizana, Rufus T. Firefly, León Benavente, Varry Brava, Neuman, Novedades Carminha, Cycle, Depedro, Sidecars, Alice Wonder, Los Estanques, Tu Otra Bonita, Veintiuno o El Kanka, obre la Convocatòria Extraordinària GPS11, que va des del 26 d'octubre fins el 2 de novembre. Els artistes (grups i solistes) i les sales interessats a participar es poden inscriure en aquest termini. 

Girando Por Salas és una iniciativa de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) essent entitat col·laboradora la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP).
 
La Federación està formada por les següents associacions professionals: ACCES(Asociación Estatal de Salas de Música en Directo), APM (Asociación de Promotores Musicales), ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya), ARTE (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo), MUSICAT (Associació Professional de Músics de Catalunya), PROMUSICAE (Productores de Música de España) y UFI (Unión Fonográfca Independiente).
 

Degut a la siituació excepcional de 2020/2021 generada per la pandèmia de la COVID-19 no s'ha pogut desenvolupar una convocatòria ordinària del circuit GPS, ja que fins ara la majoria de sales han estat tancades i les restriccions de l'activitat no s'han aixecat fins a primers d'octubre de 2021. 
 
De manera extraordinària i excepcional, en aquesta convocatòria se seleccionaran 50 artistes (bandes i/o solistes) d'entre les sol·licituds que es rebin i compleixin totes les condicions. S'ofereix a bandes i solistes l'opció de gravar un vídeo en directe en una de les sales aprovades en aquesta edició, amb la possibilitat, si les circumstàncies ho permeten, que aquesta gravació es realitzi en un concert amb públic. 
 
El vídeo de la canció seleccionada haurà d'incloure una cortienta d'entrada i una una altra de sortida amb les especificacions que indiqui l'oficina de Girando Por Salas (logotips, llegenda, etc.) i s'haurà d'entregar per ser revisat a l'oficina de Girando Por Salas abans del 15 de desembre de 2021.
 
L'oficina de coordinació de Girando Por Salas coordinarà un calendari en base a lae preferències i acords que s'estableixin entre els artistes seleccionats (o els seus representants) i les sales que hi participin. 


La inscripció de propostes es pot fer al web girandoporsalas.com

 

RESUM DE LA CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA #GPS11

• Dirigida a artistes emergents: mínim 1 treball i un màxim de 3 LPs, correctament publicat/s
• Data d'inici de la inscripció: 11:00h del 26 d'octubre de 2021
• Data límit d'inscripció: 18:00h del 2 de novembre de 2021
• Data publicació provisional de grups aprovats: 3 de novembre de 2021
• Període per sol·licitar revisió de grups no aprovats: fins les 18:00h del 3 novembre de 2021
• Data publicació definitiva grups aprovats: 4 de novembre de 2021
• Anunci 50 grups i solistes seleccionats GPS11:  8 de novembre de 2021
• Inscripció a través de: www.girandoporsalas.com