La 21a edició del Sona9 obre la convocatòria fins al 15 de maig al portal web www.sona9.cat

El certamen està destinat a promoure grups i artistes que canten en català de qualsevol estil musical

El Sona9 convoca la 21a edició a través de la plataforma web www.sona9.cat perquè els grups i cantants d’arreu dels Països Catalans puguin presentar les seves cançons i difondre la seva música. La plataforma i altaveu per a les generacions músics emergents d’arreu dels Països Catalans ha obert el periode d’inscripció de l’1 de març al 15 de maig, destinat artistes que canten en català de qualsevol estil.

El certamen està organitzat per la revista Enderrock, TV3, Catalunya Ràdio – iCat i els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya amb el patrocini d’Estrella Damm. A més, té el suport de les Cases de la Música i de la Fundació SGAE, i la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, IB3 i el Govern Balear, l’Institut Valencià de la Música de la Generalitat Valenciana i la Fira Trovam.

En aquests temps tant complicats per al món de la música en general, el Sona9 aposta per mantenir les diferents fases i premis del concurs, tant en directe com a l’estudi de gravació, i enguany atorgarà més de 50.000 euros en premis per als guanyadors. A més, el concurs tindrà un seguiment promocional a través de la revista Enderrock, el programa Sona9 d’iCat i Catalunya Ràdio i les emissions fe concerts i clips a Televisió de Catalunya.

Les bandes participants que hauran de superar quatre fases fins a la gran final prevista de mes de novembre. El concurs promou i reforça la formació, difusió i promoció de tots els artistes participants més enllà del format competitiu. Les dates i el procediment en funció de les conseqüències derivades de la crisi sanitària causada pel COVID-19. En total s’atorgaran el Premi Sona9, Premi Joventut, i Premi Èxit, a més del Premi Cases de la Música i Premi Popular-Verkami, i faran concerts a Barcelona, Palma i València.
 
Podeu consultar les bases a www.sona9.cat