Tot a punt per al Black Music Festival 2020, que tindrà lloc del 6 al 29 de març

Una ruta silenciosa, una exposició i la incorporació al cartell d'Arianna Puello i Dàmaris Gelabert, són algunes de les novetats que completen la programació

Ja es coneix tota la programació del Black Music Festival, que se celebrarà del 6 al 29 de març en diferents localitats com Girona, Salt, Barcelona, Bescanó, Fornells de la Selva, Reus, Mataró, Perpinyà, Torroella de Montgrí i que aquest any s'estrena a Viladecans (Baix Llobregat).

En total, s'han programat 37 esdeveniments, entre concerts i activitats paral·leles. Actuaran grups comThe Cat Empire, Snarky Puppy, Ben l'Oncle Soul, Fred Wesley Generation, Hannah Williams & The Affirmations, PBUG , Strombers o Koko-Jean & The Tonics, que presentaran un nou projecte amb la col·laboració del saxofonista Dani Nel·lo a l'Espai Ter de Torroella.

La jornada Hip Hop al Parc se celebrarà al Parc Central de Girona i tindrà com a protagonista Arianna Puello. El  Black Music Picnic es farà el 21 de març al Parc del Migdia de la ciutat i comptarà amb les actuacions de Dàmaris Gelabert, Blackfang i la Black Music Big Band. El dia 7 de març al migdia es farà l'estrena oficial de la Black Music Big Band Junior, germana petita de la BMBB, amb integrants de nou a catorze anys, que dirigeix Adrià Bauzó. La programació familiar comptarà amb l'activitat oberta per a les escoles Funkids i amb el Black Music pels més Menuts, una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai.

Una de les novetats d'aquest any és la Silent Black, una passejada pel barri vell de la ciutat de Girona escoltant música amb auriculars. 

Finalment, el 6 de març s'inaugurarà l'exposició Black Music Colors a la Galeria Dual de Girona, una mostra col·lectiva dels artistes  Josep Ministral, Guillermo Martí Ceballos, Joanic Geniut i Pau Morales sobre el tema de la música negra.