El Taller de Músics serà guardonat amb el Primavera Award 2020

El lliurament del premi tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el dia 3 de juny durant la festa d’inauguració del Primavera Pro

L’escola de música barcelonina, fundada el 1979 per Lluís Cabrera i Fernando Hernández, ha estat distingida amb el guardó amb què Primavera Sound i Primavera Pro premien per setè any consecutiu els mèrits de persones, entitats o empreses que hagin influït de forma especial en l’àmbit de la música en qualsevol de les seves facetes.

Amb aquest premi, Primavera Sound i Primavera Pro reconeixen “una labor pedagògica i social que, lluny de desgastar-se al cap de quaranta anys, resulta avui més ambiciosa, rica i complexa que mai”.

El festival afirma que el Taller de Músics “és un dels projectes de docència musical més longeus i de major influència a Espanya, clau per a la formació  d'una escena professional amb projecció internacional, sense oblidar l'impuls positiu que un teixit musical fort exerceix en els barris. Les seves aules han presenciat les primeres passes d’artistes com RosalíaSílvia Pérez CruzMiguel Poveda i Salvador Sobral, entre moltes altres figures que acrediten l'excel·lència de l'escola”.

El lliurament del premi tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el dia 3 de juny durant la festa d’inauguració del Primavera Pro. L’acte comptarà  amb una actuació dels alumnes del Taller de Músics i una taula rodona en què participaran Lluís Cabrera i dos artistes surgits del centre: la cantant Judit Neddermann i el guitarrista de flamenc “Chicuelo”.