PEP POBLET

Dades de contacte

Representant: Pep Poblet
Web: https://www.peppoblet.com
Email: info@peppoblet.com
Telèfon: 659447249

Espectacles ofertats

PEP POBLET #weddingSax

PEP POBLET #weddingSax -

“WEDDINGSAX: UN NOU ESPECTACLE MUSICAL I ARTÍSTIC
PER SORPENDRE ELS TEUS CONVIDATS”

Diferents propostes i a mida de les vostres necessitats perquè el vostre enllaç sigui únic i especial.
Interpretació de versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de FRANK SINATRA, THE POLICE, U2, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS, fins a BRUNO MRAS o DAVID GUETTA... Així com també temes dels meus 7 discs.

MÉS DE 300 CANÇONS DE TOTS ELS ESTILS PER PODER FER LA MILLOR SELECCIÓ.

Poder oferir la millor música per amenitzar cada moment, des del CHILL OUT més actual als temes dels seus discs, dels temes més CLÀSSICS als temes de més rabiosa ACTUALITAT, i sempre sota el segell personal de PEP POBLET.

 


PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST #enCantats

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST #enCantats-

Cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení, cançons d'autors i artistes com BILLIE JOEL, QUEEN, GOSSOS, MICHAEL JACKSON, PAU RIBA, STEVIE WONDER, BLAUMUT, ERIC CLAPTON i SUPERTRAMP entre d'altres en seran protagonistes, tots ells amb amb el segell ja consolidat del binomi PEP POBLET & NITO FIGUERAS a l'hora de revisitar els temes d'altres artistes i amb la maravellosa veu de TXELL SUST.
2013 va ser l’arrencada discogràfica dels projectes de 
PEP POBLET & NITO FIGUERAS, amb l’enregistrament de “Versió Original” en format de CD+DVD amb la gravació del concert a L’ATLÀNTIDA i que aquest concert va marcar tant la manera d’enregistrar com de presentar aquest format en directe. 
2015 va ser l’hora d’enregistrar “Elles”, també en directe però en estudi davant de 50 persones, aquest cop amb la col.laboració de MONE i TXELL SUST en 2 temes del disc, gira que va durar 2 anys i que finalitzà el passat mes de novembre. 
I arriba 2017 amb aquest nou projecte i aquest cop amb formació ampliada, s’incorpora, tant per l’enregistrament com en tota la Gira, TXELL SUST, per donar la màxima expressió als nous temes i arranjaments per aquest nou projecte #enCantats
Disc enregistrat al llarg del mes de gener del 2017, als estudis SOUND CLUB de SALT de la mà d'en LLUIS COSTA.
#enCantats en directe ha tingut l'arrencada amb una trilogía de concerts a  L'ATLÀNTIDA de VIC , a la sala LUZ DE GAS de BARCELONA i a LES BERNARDES de SALT amb una rebuda excel.lent per part del públic que va assitir als concerts.

"VET AQUÍ UN SAXO" Concert Didàctic

"VET AQUÍ UN SAXO" Concert Didàctic-

CONCERT DIDÀCTIC que gira a l’entorn de les grans Cançons que tots hem escoltat  on el saxo n'és el protagonista, parlarem de com es va gravar, qui eren els seus intèrprets, històries i anècdotes sobre aquestes cançons i els artistes que les van crear.

 - Quines cançons on el saxo és protagonista han marcat la música pop?
- Quins solos de Saxo han sigut els més escoltats?

- Quina 
és la feina del "Sideman" a l'hora de rebre un encàrrec per enregistrar un solo en una cançó?

Aquestes i d'altres preguntes en parlem en aquest 
CONCERT DIDÀCTIC. 


Cançons d'artistes de la talla de GROVER WASHINGTON JR., SIDNEY BECHET, GERRY RAFFERTY, SPANDAU BALLET, GEORGE MICHAEL, DIRE STRAITS, CANDY DULFER & DAVE STEWART, MADNESS, KLINGANDE, i moltíssimes d'altres autors e intèrprets de solos històrics del món del saxo.

 JOAN TENA & PEP POBLET "Cançons amb Història"

JOAN TENA & PEP POBLET "Cançons amb Història"-

Aquesta temporada 2020 JOAN TENA & PEP POBLET presenten la secció musical "Cançons amb història" en el programa BEN TROBATS de LA XARXA DE TELEVISIONS LOCALS.

Dins del programa de Televisió BEN TROBATS presentat per CLARA TENA i DAVID DE DIOS, en JOAN TENA i en PEP POBLET reversionen "CANÇONS AMB HISTÒRIA", fent seves cançons que han passat a l'història del nostre país.

Aquest estiu 2020 JOAN TENA i en PEP POBLET presentaran "EN CONCERT" les propostes que han ofert a la Televisió, un format a DUET i que amb la versatilitat dels dos artistes poden arribar a oferir en directe."LA FORÇA D'UN DESTÍ" - FEL FAIXEDAS & PEP POBLET

"LA FORÇA D'UN DESTÍ" - FEL FAIXEDAS & PEP POBLET -

FEL FAIXEDAS & PEP POBLET "LA FORÇA D'UN DESTÍ"
Nou espectacle de teatre!
PEP POBLET s'uneix a  FEL FAIXEDAS per pujar als escenaris el premiat llibre "LA FORÇA D'UN DESTÍ" de MARTÍ GIRONELL.
La direcció va a càrrec de CARLES XURIGUERA i amb ANNA CASALS com ajudant de direcció.

L’ESPECTACLE

“La força d’un destí” és un monòleg teatralitzat amb música en directe i basat en el llibre de Martí Gironell, premi Ramón Llull 2018.

La vida de pel.licula de Jean Leon, un home fet a si mateix.

SINOPSI

En Fel Faixedas i en Pep Poblet ens expliquen l’apassionant història de Ceferino Carrión, un home nascut a Santander l’any 1928 i que, fugint de la misèria de l’Espanya franquista va acabar convertit en Jean Leon, propietari del restaurant més cèlebre de Hollywood dels anys 50 i d’unes vinyes al Penedès on s’hi el.labora el vi del mateix nom. 

Adaptació teatral del llibre que gira a l'entorn de la vida de JEAN LEON "una vida de pel·lícula, que amb sacrifici i esforç els somnis són a l’abast de tothom, perquè viurà en una època en què tot és possible".

 
L'espectacle es va estrenar el 24 d'abril al TEATRE ELISEU de RODA DE TER.
La distribució va a càrrec de l'oficina H6 PRODUCCIONS


"SaxSessions" & "SAXsejant el VERMUT"

"SaxSessions" & "SAXsejant el VERMUT" -

"SAXSESSIONS" & "SAXsejant el VERMUT" 
Espectacle musical i artístic  per sorprendre i amenitzar el teu event/esdeveniment.
Gràcies als anys d'experiència davant el públic PEP POBLET ens ofereix "SAXSESSIONS", unes propostes innovadores on ens presenta els seus temes i les adaptacions adequades per a poder disposar dels seus serveis per a  tot tipus d'actes públics o privats.
Una base musical, una amplificació adequada a l'entorn, gràcies a un só digital d'última generació, i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar a qualsevol espai de l'esdeveniment.
Ens interpreta versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de: FRANK SINATRA, KENNY G, THE POLICE, U2, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS, fins a BRUNO MRAS o DAVID GUETTA, o del CHILLOUT al DEEP HOUSE de més rabiosa actualitat.


Portar el format de #SaxSessions al VERMUT, proposta específica i adaptada per disfrutar de la MÚSICA EN DIRECTE a les places i terrasses a ritme de SAXO i FESTA
.

Oferir la millor música en directe per amenitzar el VERMUT.
.

Des de CHILL OUT a les improvitzacions LOUNGE & DEEPHOUSE o dels temes de POP

més clàssics fins als de més rabiosa ACTUALITAT.

.

Amb un equipament de so d'última generació, pedals d’efectes

loopstation, microfonía inhalàmbrica per moure’s amb tota llibertat per interactuar amb el públic.
.

I sempre amb el segell personal de PEP POBLET
.
 

-RIDER TÈCNIC-
Saxos: SOPRANO SELMER & ALTO B&S MEDUSA
LOOPSTATION: KORG RC300

-SET-
Equip de so: JBL EON & SOUNDCRAFT UI12
Sistemes inhalàmbrics: SENHEISER
Microfonía: DPA & SENHEISER

-DISPONIBLE-
TARIMA (1X1) & EQUIP D’IL.LUMINACIÓ

SAXsejant el VERMUT - web PEP POBLET

Video DemoPEP POBLET & JOAN GARROBÉ "SAX, GUITAR & FILMS"

PEP POBLET & JOAN GARROBÉ "SAX, GUITAR & FILMS"-

"SAX, GUITAR & FILMS"

 

A partir del CD  "GUITAR & FILMS: 12 MUSICAL THEMES OF GREAT FILMS" de JOAN GARROBÉ i l'encàrrec de presentar-lo en directe en concert a Cava AGUSTÍ TORELLÓ MATA - CELLER ꓘRIPTA, així es com ha nascut aquest nou projecte entre els Saxos de PEP POBLET i les Guitarres de JOAN GARROBÉ, i que presentaran en Concert com a proposta estable.

Amb un repertori molt ben escollit, precioses i úniques Bandes Sonores, els arranjaments i la manera de fer-los en directe i amb el segell personal dels 2 artistes.

Bandes Sonores emblemàtiques de pel.lícules com CINEMA PARADISO, LA VITA È BELLA, CASABLANCA, EVITA, NOTTING HILL, BREAKFAST AT TIFFANY'S, THE WIZARD OF OZ, etc.... son algunes de les moltes que recordarem en el concert. 
PEP POBLET

Ha format part de DUBLE BUBLE, la SALSETA DEL POBLE SEC, l'orquestra MARAVELLA, ha participat en les gires de LLUIS LLACH (Un pont de mar blava / Porrera), SOPA DE CABRA (La Nit dels anys), MANUEL CARRASCO (Quiereme), DAVID BISBAL(Corazon latino / Buleria / Premonición), VICTOR MANUEL y ANA BELEN (Tal para Cual), ha col.laborat en concerts amb JA T'HO DIRÉ, PAU RIBA, MARINA ROSSELL, GEMA 4, BETH, O.T., etc.
En el món de la televisió ha format part de la BANDA DE "EL TERRAT" en els programes de TV3 "SENSE TÍTOL", "LA COSA NOSTRA" i "UNA ALTRA COSA" amb L'ANDREU BUENAFUENTE (1996 fins 2004) i amb les bandes dels programes "CANTAS O QUÉ" (Antena3- 2006) "UNO DE LOS NUESTROS" (TVE-2013) i "MIRA QUIEN BAILA" (TVE-2014).
En Teatre ha col.laborat amb ELS JOGLARS, PEP BOU, ha protagonitzat amb l'actriu ROSA CADAFALCH els espectacles "La meva veu a les vostres mans" & "Sensacions", amb l'actriu GEORGINA CARDONA els espectacles "Amor, Amor, Catàstrofe" & "Maragall Íntim", amb l'actriu ESTEL SOLÉ "Dones que estimàven un saxo", amb l'actriu ÀNGELS BASSAS l'espectacle "Nova York Escrita", amb els actors DAVID BAGES & JORDI BOIXADERAS l'espectacle "EsguARTS", "A Prop del Mar" amb la NINA i el grup PORT BO i el musical "FOREVER KING OF POP" homenatge a Michael Jackson i l'espectacle "LA FORÇA D'UN DESTÍ" protagonitzant-lo amb en FEL FAIXEDAS
Com a músic de gravació ha enregistrat més de 100 discs amb diferents grups de tots els estils, a més de gravacions per a publicitat, ràdio o TV, i bandes sonores de pel·lícules.

Té 7 discs al mercat: VIATGES (2000) / BLAU (2001) / 3 (2006) / SAXOLOGY (2010) / VERSIÓ ORIGINAL (2013) / ELLES (2015) / #enCantats (2017)


JOAN GARROBÉ

Va néixer a Barcelona i va començar els seus estudis musicals al conservatori de la seva ciutat. Posteriorment va ser deixeble d’Eduardo Sáinz de la Maza i de la gran guitarrista argentina María Luisa Anido. Va rebre lliçons de Yoshimi Otani i David Russell i de que considera que va ser el seu autèntic mestre, el prestigiós José Tomás.
La seva carrera en solitari l’ha dut a tocar a Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Itàlia, Bulgària i Japó. Ha format part de nombroses formacions de cambra i ha participat com a solista en la interpretació de diversos concerts per a guitarra i orquestra amb formacions com el Quartet Haydn de la RTV búlgara, l’Orquestra Ciutat de Barcelona, la Frysk Jeugd Orchestra, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà o la Orchestra da Camera di Torino.
Al mateix temps, el seu interès pel jazz i la música moderna l’han dut a col·laborar amb músics com Pep Poblet, Manel Camp, Eduard Iniesta, Conrad Setó, Carles Benavent o Pere Bardagí, amb qui va fundar el quintet Cordes Invisibles. 
Ha participat com a guitarrista, arranjador o productor en més de trenta treballs discogràfics i cinematogràfics. Ha col·laborat en directe i a l ‘estudi amb Celdoni Fonoll, Pep Picas, Joan Isaac, Névoa i Raimon.
Entre els seus enregistraments, destaquen “Sense Trampa” amb Cordes invisibles, el CD en solitari “A Mig Camí” amb obres de Manel Camp, Joan Albert Amargós o Toti Soler entre altres, que és una mostra del seu concepte global i eclèctic de l’estètica musical. “Música Infidel”, àlbum de trio amb Lluís Ribalta i Jordi Camp i “At Home”, guitarra sola amb estàndards de jazz i altres cançons.
 


Qui som?
Saxofonista amb 7 discs propis, Gires amb LLUIS LLACH, SOPA DE CABRA, DAVID BISBAL, MANUEL CARRASCO, VICTOR MANUEL Y ANA BELÉN, ha format part de DUBLE BUBLE, LA SALSETA DEL POBLE SEC, Orquestra MARAVELLA, i a TV3 amb l'equip de l'ANDREU BUENAFUENTE

Més informació
Xarxes socials
Enllaços
www.peppoblet.com

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Divendres
12
Juliol 2024
Juliol 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
"SaxSessions" & "SAXsejant el VERMUT" Població: LES PRESES
Lloc: Festival VALLVIVA
Hora: Tarda, Nit
Activitat: Actuació