CIUTAT DE GIRONA

Dades de contacte

Representant: Enric Estrada
Web: http://www.coblaciutatdegirona.com
Email: info@coblaciutatdegirona.com
Telèfon: 619 / 73 89 55

Espectacles ofertats

COBLA CIUTAT DE GIRONA

COBLA CIUTAT DE GIRONA-Sardanes

 

 CONCERT LIRIC- EL TENOR i LA COBLA

CONCERT LIRIC- EL TENOR i LA COBLA-Concert

EL TENOR, Albert Deprius, prestigiós tenor, una de les veus més destacades del moment, i LA COBLA, Ciutat de Girona, conjuntament us presentem un concert on farem un viatge en el repertori vocal amb una varietat d’estils, interpretant una selecció de temes de gran qualitat.

Un recull del millor repertori amb arranjaments especials per a la fusió entre la VEU i la cobla oferirem cançons clàssiques (lied), cançó catalana, sarsuela (àries), i sardanes. Entre d’altres podrem gaudir de la cançó que esdevingué el màxim estàndard de la música vocal popular catalana, ROSÓ, Pel teu amor;  la cançó EVOCACIÓ AL PIRINEU de la  Sarsuela Cançó d’amor i de Guerra; L'EMIGRANT poema líric  amb excel·lència de la nostra cultura; sardanes cantades com Maria de les Trenes, Somni.

Concert dirigit a tots els públics i per a qualsevol esdeveniment: festa per a la gent gran, festes majors, concerts de música, festivals de música, cicles de concerts...
Aquest concert està dins el PROGRAMA.CAT, on podeu tenir ajudes per a la seva contractació. Per a més informació: www.programa.cat
Components del grup

11 components

Direcció: Jesús Ventura
Instrumentistes: Oscar Sánchez (flabiol), David Plans i Felip Morales (tible), Josep Coll i Xavier Gonzalez (tenora), David Hidalgo i Joan Remacha (trompeta), Francesc Sala (trombó), Enric Estrada i Joaquim Burjachs (fiscorn) i Eudald Sanllehí (contrabaix).
 

Qui som?
Audicions de sardanes, oficis, cercaviles, balls vuitcentistes. Concerts per a música de cobla i sardanes.  

Més informació
Xarxes socials
Enllaços
http://www.coblaciutatdegirona.com

Fotos

Properes
Actuacions
Dissabte
25
Març 2023
Març 2023
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
       
COBLA CIUTAT DE GIRONA Població: MOLLET DEL VALLÉS
Lloc: Parc de les Pruneres
Activitat: Audició