MONTGRINS

Dades de contacte

Representant: Sixto Lara Carriqui
Web: http://www.montgrins.com
Email: info@montgrins.com
Telèfon: 629 313 831

Espectacles ofertats

COBLA-ORQUESTRA MONTGRINS

COBLA-ORQUESTRA MONTGRINS-ACOBLATS MONTGRINS - PORT BO

ACOBLATS MONTGRINS - PORT BO-ConcertTRENCATS I SEGUITS

TRENCATS I SEGUITS-Concert

Espectacle "TRENCATS I SEGUITS"

Aquest espectacle, que va merèixer diversos premis dins i fora del món sardanista, celebra enguany el seu 25è aniversari. Per commemorar aquesta efemèride, la Cobla Montgrins amb el seu director Jordi Molina, l'Esbart Montgrí Dansa, i la Queralt Pedemonte com a guionista i presentadora; l'hem reformulat per oferir-vos un viatge al llarg de la història de la sardana, on hi veureu l'evolució del ball, de la música i dels instruments, i també com ha canviat la concepció social i política de la nostra dansa al llarg del temps.

Aquest espectacle forma part del Cicle de Concerts de Música de Cobla 2020 que promou la Diputació de Girona. No us ho perdeu!CAFÈ - CONCERT

CAFÈ - CONCERT-Concert

A la primavera de 1884 a Torroella de Montgrí,  una colla de músics, encapçalats per en Pere Rigau “Barretó”, formarien la cobla - orquestra que esdevindria actualment la més antiga en actiu.

 

Entre els seus mèrits i guardons podem destacar-ne:

 

-Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (1984)

-Premi Nacional de Música (1993)

-Representant de l’ajuntament de Barcelona a París, per promocionar l’exposició Internacional (1929)

-Cobla oficial dels Jocs Florals a Caracas (1975)

-Ambaixador de la sardana als jocs olímpics d’Atlanta (1996)

-Medalla del Montgrí, atorgada per l’ajuntament de Torroella de Montgrí (1998)

 

Des de llavors i fins ara, els Montgrins sempre han posat el gènere de música catalana en un lloc preferent  i us ofereix aquest concert íntegrament català,  presentant-lo en petit format ben a prop del nostre públic, com a mostra dels èxits en català de les últimes dècades de la trajectòria d’aquesta formació empordanesa.PUBLICITAT - NOU CD SARDANES (no és un espectacle)

PUBLICITAT - NOU CD SARDANES (no és un espectacle)-

Conrad Rafart després de 25 anys amb la tenora  com a mitjà d'expressió damunt els escenaris, edita aquest CD amb la cobla Montgrins, amb la qual actua des del 2016. "Reptes extrems" és un recull de 12 sardanes obligades de tenora de gran dificultat d'execució, on s'hi poden trobar sardanes molt representavites del repertori habitual del solista, com també algunes del mestre Ricard Viladesau que mai s'havien enregistrat abans. El CD surt a la venda el proper 5 d'agost. Va ser gravat i mesclat a l'estudi 44.1 d'Aiguaviva i dirigit i produït per Jordi Molina (director titular de la cobla).


Components del grup

Director cobla: Jordi Molina Director orquestra: Martí Camós. Veus: David Jarque, Sandra, Sara i Carles Instrumentistes: Martí Camós, Mar Vilar, Jordi Vilaró, David Bondia, Conrad Rafart, Jean-Marie Oriol, Jordi Gelabert, Carles Nieto, Mario Membrives, Miquel Vega, Pepe Soler i Sixto Lara. Trombó cobla: Âlex Fuentes
Qui som?
CREU DE SANT JORDI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
PREMI NACIONAL DE MÚSICA

Més informació
Xarxes socials

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Dissabte
31
Octubre 2020
Octubre 2020
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       
COBLA-ORQUESTRA MONTGRINS Població: SUSPÉS - BARCELONA HORTA