Dijous s'inaugura la 21a edició de la Fira Mediterrània de Manresa

Del 4 al 7 d'octubre ens trobareu a la Llotja Professional

Demà dijous comença la Fira Mediterrània de Manresa, que arriba a la 21a edició i estarà dedicada als rituals. Durant quatre dies, la Fira acollirà 116 companyies que oferiran 161 funcions. La programació inclou 29 estrenes: 15 absolutes, 6 a Catalunya, 4 a la resta de l'Estat i 8 coproduccions.  


Els bascos Kukai Dantza, Sharon Fridman i l'Orfeó MAnresà inauguraran la Fira amb l'espectacle Erritu (ritual) a la nau central de la Seu de Manresa. 

Pel que fa a les actuacions musicals, destaquen artistes com Chano Domínguez & Paolo Fresu, The Skatalites, el guitarrista tuareg Bombino, Vox Bigerri & Jim Black, Kpa Junkera i els Za! amb la seva Megacobla.

Arnau Tordera i Magí Canyelles, Carles Dènia, Feliu Ventura, Les Anxovetes, Pau Figueres i la Cobla Catalana dels Sons Essencials estrenaran novetats de l'escena d'arrel de parla catalana.

D'altra banda, la Llotja Professional acollirà el dijous 4 la jornada professional "Gestió jurídica de la cultura", des de les 10:30 fins a les 18:00, amb un showcase de Biflats al migddia.

MUSICAT tindrà un estand a la Llotja Professional, que també acollirà les reunions ràpides i la presentació de projectes artístics Recordeu que els socis tenen un 50% e descompte en la compra de l'acreditació.

Després de set anys (2012 - 2018), aquesta serà l'última edició de la Fira amb David Ibáñez com a director. Encara no s'ha fet públic com serà el procés de selecció del proper director.