La Principal de La Bisbal i Montgrins donen el tret de sortida al festival Amb So de Cobla

Palamós serà del 8 al 12 d'agost l'escenari de la segona edició de l'únic festival dedicat a la cobla

Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, arriba a la segona edició amb la voluntat de consolidar un projecte que vol transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats i obrir-los a tot el ventall de combinacions possibles, amb la intencionalitat de difondre la música de cobla més enllà de les audicions de sardanes i expressar-ne la sonoritat dels seus instruments fora de la pròpia formació de cobla convencional.

El tret de sortida el dona el 18è Concert de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau a l'arbreda municipal. 
El format concert d’aquesta activitat, el respecte i passió del públic, i la qualitat musical aportada per dues de les millors cobles de Catalunya, La Principal de La Bisbal i Montgrins, fan d’aquest concert un referent inqüestionable.

El dia 9,  al Teatre La Gorga, es podrà tornar a veure el concert-espectacle Triple Picat  que ja es va fer a Figueres en ocasió del bicentenari del naixement de Pep Ventura. El dia 10, la Cobla Sant Jordi & Kepa Junquera uniran esforços per endinsar la sonoritat de les composicions de Kepa Junkera amb la Cobla al Parc del Convent dels Agustins. El dia 11, The Cobla Sound Fanfare farà una actuació itinerant i La Cobla dels Sons Essencials, dirigida per Marcel Casellas, actuarà al Passeig de Mar. El dia 12 hi haurà una exhibició de colles sardanistes.


El festival ha estat impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya i gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col•laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.