JOSEP MANZANO

Dades de contacte

Representant: Josep Manzano
Web: http://www.jmanzano.com
Email: josep@jmanzano.com
Telèfon: 972240447-639500373

Espectacles ofertats

RECITAL INTIM-GUITARRA SOLISTA

RECITAL INTIM-GUITARRA SOLISTA-Concert

Un recorregut per peces clàssiques i populars dels últims dos segles, des de danses de
moda al romanticisme del XIX, com el vals o la polka, fins a temes de música pop, d'autors
com Carlos Santana o Eric Clapton, passant pel jazz o la música llatina. El seu repertori
inclou peces de compositors amb obres per a guitarra tan reconeguts com Tárrega, Ferrer,
Falla o clàssics del jazz com Django Reindhart. En el concert, Manzano presenta les peces
que ha enregistrat per el seu darrer disc “Recital íntim”, el quart de la seva discografia
com a solista, que ja ha presentat a diversos països europeus i sud-americans.
Josep Manzano es gironí, titulat superior en guitarra pel Liceu. Ha realitzat nombrosos
concerts i gravacions per a la radio i televisió, tant com a solista com formant part de
formacions de música de cambra. Ha estat convidat a participar a diversos festivals, tant
com a concertista, com a docent o membre del jurat de concursos internacionals, tant al
nostre país com a Europa, Amèrica i Àsia. Es professor de guitarra a l’EMG i fundador del
Festival de Guitarra Girona-Costa Brava.


FANTASIA, CANÇONS I FOLKLORE amb Francesca Salvemini, flauta (Itàlia)

FANTASIA, CANÇONS I FOLKLORE amb Francesca Salvemini, flauta (Itàlia)-Concert

Aquest duet farà la seva estrena al Festival de Guitarra Girona-Costa Brava en una actuació única i que es repetirà el mes de novembre a la temporada concertística 2016-2017 de Brindisi Clàssica, en el marc d’una col·laboració entre el nostre festival i l’Associació Nino Rota de Brindisi.
El duet format per la flautista de Brindisi i el guitarrista gironí, tots dos amb una llarga trajectòria concertística i docent, oferiran un repertori que es mourà entre la música clàssica, les bandes sonores cinematogràfiques i la música folklòrica i popular.
Es farà un recordatori al centenari de la mort de dos grans compositors catalans: el lleidetà Enric Granados (1867-1916) i el gironí Josep Ferrer Esteve (1835-1916).


Duet de guitarres Carlos Garcia-Benitez i Josep Manzano

Duet de guitarres Carlos Garcia-Benitez i Josep Manzano-Concert

El duet presenta un programa íntegrament format per música espanyola. Coincidint amb el centenari de la mort de Enric Granados interpretaran les sis primeres danses espanyoles, de les dotze que va escriure. A mes tocaran música de Manuel de Falla, Isaac Albèniz i Andrés Segovia.
El duet es va formar durant l’any 2009 per dos guitarristes amb una llarga trajectòria prèvia i va començar fent alguns concerts durant l’estiu per les comarques gironines. Des de llavors han participat a diversos festivals catalans, de la resta d’Espanya i d’altres països com Perú, Itàlia o Alemanya. L’èxit obtingut en aquests concerts i davant la demanda del públic, els ha portat a l’enregistrament d’un CD amb les diverses peces que han tocat durant aquests concerts. Aquest CD, titulat “Five Centuries” va ser publicat el 2011 i es un recorregut per música dels últims cinc segles, començant per música del segle XVI i acabant amb música del segle XX, amb obres de John Dowland, Domenico Scarlatti i la música española que ens presenten en aquest concert.


SLIDEPIANO

SLIDEPIANO-

Ferran Aran, piano
Josep Manzano, guitarra elèctrica
Un viatge en el temps que ens permet gaudir d´una extensa combinació de temes i estils que han marcat una època daurada en el món de la música moderna del darrer segle. Desde el blues, el rock´n´roll i estàndards més considerats, als ritmes i melodies més actuals. Figures com Eric Clapton, The Shadows, Santana, Stevie Wonder, entre d´altres, serien la inspiració d´aquest duet que amb un puntejat acurat de la guitarra i gran versatilitat del piano ens mostren una gran fusió i sincronització en l´escenari, creant un clima agradable i de gran bellesa per tots aquells que vulguin rememorar el que es coneix com “una de les millors etapes de la música dels últims anys”.
Ferran Aran, pianista, teclista, compositor, arranjador i productor musical, amb àmplia experiència en els escenaris de major anomenada de la geografia catalana desde el 1990, obté els estudis de solfeig, harmonia i piano al Conservatori Isaac Albèniz de Girona al mateix temps que s´especialitza en música moderna. Fundador dels conjunts F&F Style i Soulsay, duu a terme durant més de 10 anys la direcció musical del  conjunt Rollsband de les comarques gironines. Professor de música moderna i amb un extens repertori i ampli ventall d´estils actua com a concertista en solitari al piano i acompanya a cantants, guitarristes i saxofonistes d ´àmbit nacional i internacional.
Josep Manzano, guitarrista amb inicis autodidactes, es titulat superior de guitarra pel Conservatori del Liceu de Barcelona. Ha estat convidat a diversos festivals a Catalunya, Estat Espanyol i altres paisos, fent gires per Suissa, Serbia, Méxic, França, Itàlia, Perú, Bulgària, Argentina, Anglaterra o Alemanya, on ha realitzat, a mes de concerts, enregistraments per a ràdio i televisió, master classes, conferències o assistint de jurat en concursos internacionals de guitarra. Ha enregistrat CD’s amb el guitarrista de flamenc Xavier Ballesteros i amb el guitarrista clàssic anglès Carlos Garcia Benitez. Com a solista ha enregistrat tres CD’s dedicats a Francesc Tarrega i a compositors guitarristes gironins del segle XIX. Com a docent imparteix classes a l'Escola de Música del Gironés.
Video resum: https://www.youtube.com/watch?v=WWijc_ro25I


Qui som?
PROPOSTES Guitarra solista Duet guitarra clássica amb Carlos Garcia-Benitez (Guitarra) Duet flauta i guitarra amb Francesca Salvemini

Més informació
http://www.jmanzano.com
Xarxes socials
Enllaços
http://www.jmanzano.com

Vídeo

Properes
Actuacions
Dissabte
13
Juliol 2019
Juliol 2019
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
RECITAL INTIM-GUITARRA SOLISTA Població: Siracusa (Itàlia)
Hora: Tarda
Activitat: Concert