EUROPEAN BLUES EXPO

La primera European Blues Expo es podrà veure a la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet del Llobregat  des del 19 de setembre fins al 31 d'octubre

La Biblioteca Tecla Sala  és la seu oficial del fons documental de l'European Blues Union així com de la Societat de Blues de Barcelona

L'objectiu d'aquesta exposició és il·lustrar les activitats organitzades per l'European Blues Union. Els artistes que han cedit les seves fotografies per a tal fi són Pertti Nurmi (Finlàndia), Alain Hiot (França), Sylvie Bosc (França), Fred Delforge (França), Roser I. Valls (Espanya), SKAttomaTTO (Itàlia) i Charlie Hussey (Irlanda).

Tot el material audiovisual que s'exposarà està cedit per Bad Music Blues TV que ha gravat les tres edicions de l'European Blues Challenge i han realitzat diversos programes especials al voltant d'aquest esdeveniment.

La Biblioteca Tecla Sala compta amb el suport logístic de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, i s'espera la presència de la seva alcaldessa, la Sra Núria Marín, en l'acte d'inauguració de l'exposició, que tindrà lloc el proper 19 de setembre a les 19.00h.  També hi assistiran els membres del Comitè Executiu de l'European Blues Union entre altres autoritats. L'acte inclourà l'actuació musical del grup Cotton Roots, guanyadors en la modalitat acústica del Concurs de Blues Budweiser 2010 organitzat per la Societat de Blues de Barcelona.

BIBLIOTECA CENTRAL TECLA SALA
Fons de Blues / Blues Documents European Blues Union
Av. de Josep Tarradellas, 44.
08901 L’Hospitalet de Llobregat. Barcelona
Tel.: 00.34.932602484 bibteclasala@l-h.cat
http://www.l-h.cat/biblioteques/teclasala.aspx

 Alain Hiot (França)         http://www.flickr.com/photos/yoyo95280/sets   
Sylvie Bosc (França)      http://sylbmonoeil.com  
Pertti Nurmi (Finlàndia)  http://nurmibluesphoto.com    
Roser I.Valls (Espanya) http://www.lahoradelblues.com  
Charlie Hussey (Irlanda) http://www.flickr.com/photos/41420984@N07  
Fred Delforge (França)   http://www.zicazic.com  
SKAttomaTTO (Itàlia)     http://www.skattomatto.net  
Bad Music Blues             http://badmusicblues.blogspot.com.es