La AMJM abre la convocatoria Sons de Nadal 2020

El plazo de presentación de propuestas es del 1 al 4 de diciembre, ambos incluídos.

CONVOCATÒRIA SONS DE NADAL 2020

Sons de Nadal és un projecte que s'emmarca dins la programació de Nadal que impulsa la Direcció de Comerç i l’Institut Municipal de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona a la ciutat de Barcelona. Aquest projecte agrupa diferents agents institucionals i col.lectius de la ciutat. L'Ajuntament ha encarregat part d'aquest projecte a l’AMJM.

Per aquest motiu:

L’AMJM obre la convocatòria a tots els músics que vulguin actuar com a solistes, interpretant nadales en clau de jazz, amb llibertat estilística, a Sons de Nadal 2020 del 17 de desembre al 5 de gener.

LES ACTUACIONS

Les actuacions es faran a diferents balcons i llocs elevats (terrasses, finestres, etc.) ubicats en diversos barris dels 10 districtes de Barcelona.

Cada músic seleccionat realitzarà dues actuacions en diferents franges horàries d'una durada de 60 minuts cada una, intermitents.

Per tal d'evitar que el públic s'acumuli a sota del balcó o lloc on es realitzi l’actuació i per respectar les normes de seguretat dictades per la Covid-19, les intervencions seran intermitents: es tocaran un o dos temes, es farà un descans d'uns cinc-deu minuts fins assegurar que el públic es dispersa i es continuarà amb l'actuació durant un o dos temes més, així fins a completar els 60 minuts d'actuació. Per tant, el total real d'actuació serà de 30-35 minuts a cada franja.

Els concerts es duran a terme en horaris de màxima afluència comercial. Per exemple: franja matí, de 12 a 13h i franja de tarda, de 18 a 19h (horaris per determinar en cada cas). Les actuacions podran ser el mateix dia, o en dies diferents, un cop els mùsics siguin seleccionats I programats, s ́especificarà en cada cas l ́horari i dies d ́actuacions.

Les actuacions no es poden anunciar ni comunicar, prèviament i durant l’actuació. El públic es trobarà el petit concert per sorpresa mentre passeja pel barri.


CONDICIONS

Per poder actuar heu de tenir en compte les següents condicions:

  1. Cada músic realitzarà dues actuacions que seran en solitari i amb repertori de Nadal, l'estil és lliure.

  2. Els músics seleccionat es comprometen a no comunicar, difondre ni publicitar la seva actuació; prèviament o durant l ́actuació. Podrà comunicar-la un cop s'hagi realitzat.

  3. Un cop us comuniquem si heu estat seleccionats, disposareu de 5 dies per fer-nos arribar tota la documentació necessària per poder contractar-vos.

Als balcons hi haurà equip de so, però no backline, amb la qual cosa cada músic haurà de portar el seu instrument.

Per postular la vostra candidatura heu d’omplir el formulari que trobareu AQUÍ

EL PROCÉS DE SELECCIÓ

La selecció dels participants la farà una comissió formada per membres de la Junta Directiva (que no formen part de cap de les propostes presentades).


CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

L'AMJM contractarà laboralment i donarà d'alta al Règim General Artistes a tots els músics participants, que rebran un sou de 200 euros nets per realitzar les dues actuacions. Els músics disposaràn de 5 dies per fer arribar a l ́AMJM tota la documentació necessària per poder contractar-los


TERMINIS DE PRESENTACIÓ

El termini per presentar propostes és del 1 al 4 de desembre del 2020.