Ja és oberta la inscripció per al Catàleg Escènics de la Diputació de Girona. El termini s'acaba el 31 d'octubre.

De l'1 al 31 d'octubre, ambdós inclosos, s'obre de nou la inscripció per al catàleg d'arts en viu Escènics de la Diputació de Girona.

 

Durant aquest període, trobareu al web del catàleg (www.ddgi.cat/escenics) les instruccions per a inscriure's. El procediment serà el mateix que l'any passat.

 

No s'acceptaran  inscripcions fora d'aquest termini.

 

Recordar-vos que per formar part del catàleg cal tenir domicili fiscal a les comarques gironines i, si sou professionals, l'acreditació de la professionalitat.

 

Si ja formeu part del catàleg i només heu de renovar no caldrà que presenteu la sol·licitud per registre telemàtic. Si sou un grup nou caldrà fer el procés d'inscripció a través del registre.

Ho trobareu tot explicat a les instruccions que us adjuntem, que també trobareu al web del catàleg. El funcionament és igual al de l'any passat.

 

Tant si voleu afegir informació com si voleu confirmar la que hi ha, cal que entreu i feu la darrera instrucció d'ACCEPTAR DEFINITIVAMENT. 
 

El Catàleg Escènics és una eina destinada bàsicament al món municipal, però també un instrument de difusió per als creadors de tot tipus i totes les disciplines, que es traduirà en una major difusió de la seva obra per arribar al màxim d'espectadors potencials possible.

El catàleg virtual d'arts en viu Escènics és obert a la participació de les companyies, grups, col·lectius i intèrprets professionals i amateurs de les diferents disciplines de les arts de l'espectacle. S'adreça a ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per programar.