Abiertas las inscripciones al programa de soporte a la creación de la Cases de la Música. El plazo de inscripción termina el 23 de marzo.

Les Cases de la Música obren la convocatòria del Programa de Suport a la Creació Musical, dirigit a músics i formacions novells i emergents. Es tracta d'ajudes a cost zero en diferents àrees: des de la participació al Mercat de Música Viva de Vic o a la Fira Mediterrània de Manresa, fins l'enregistrament en estudi, la producció de directes, càpsules audiovisuals, ajudes a la composició en col·laboració amb la Fundació SGAE, KM.0 o la participació al Fred Festival 2020 de Terrassa. 
 

Es presenten les línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L'Hospitalet, Manresa i Terrassa) per tercera vegada i, tal i com ja es va fer el 2018, s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.


Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat, a més de per l'equip gestor de les Cases de la Música. La convocatòria s'ha obert avui 10 de febrer i hi haurà temps fins al 23 de març per presentar propostes.

La resolució es farà el 6 d’abril, a través de la pàgina web www.casadelamusica.cat


Cliqueu aquí per inscriure-us.