El Festival de Dixieland de Tarragona celebra 25 años de vida

La XXV edición tendrá lugar del 25 al 30 de abril

"25 anys d'històries del Dixie" és l'eslògan d'enguany del Festival Internacional Dixieland de Tarragona, que per celebrar que arriba a la XXV edició, proposa un viatge a l’origen del Dixieland i a la història del festival.

Del 25 al 30 d’abril s’han programat activitats prenent el gènere que dóna nom al festival com a eix vertebrador, aprofundint en la seva trajectòria i recordant la seva història. També es vol fer especial atenció a les històries de tots els que hi han participat d’una manera o altra durant aquestes XXV edicions. #HistòriesdelDixie és la proposta participativa que convida a compartir records d’aquests 25 anys a través de les xarxes socials.

Les diverses activitats del programa, que inclouen, a més dels concerts, exposicions, classes obertes, ball i concursos fotogràfics, han estat pensades per acostar la música, el jazz i el caràcter lúdic del Dixieland a un públic ampli que va des dels més petits als més experts en aquest estil musical.
Aquí podeu consultar el programa sencer.

El 25è Festival de Dixieland de Tarragona també és el gran protagonista de la programació de la Capsa de Música aquesta setmana. Com a plat fort, hi haurà l'actuació de Max Sunyer i Kitflus, la meitat de Pegasus, la mítica banda de jazz dels 80.