Aquests són els 26 grups i solistes que han estat seleccionats per participar a #GPS10 Girando Por Salas

Un total de 26 grups i solistes, de diferents estils (jazz, pop, hip-hop, músiques del món, rock, soul, cançó d'autor…) han estat seleccionats per participar a l'edició #GPS10 de Girando Por Salas, una iniciativa de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) del Ministerio de Cultura y Deporte, essent entitat col·laboradora la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP), formada per les següents associacions professionals: ACCES (Asociación Estatal de Salas de Música en Directo), APM (Asociación de Promotores Musicales), ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya), ARTE (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo), MUSICAT (Associació Professional de Músics de Catalunya), PROMUSICAE (Productores de Música de España) i UFI (Unión Fonográfica Independiente).

Els 26 artistes seleccionats d'entre els 699 inscrits que complien les bases de la convocatòria rebran ajudes per fer concerts en un circuit de 210 sales que s'han inscrit a GPS10 arreu del territori espanyol. Aquests concerts es faran fora de la Comunitat  Autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km de distància.  D'aquesta manera es volen potenciar els talents musicals emergents més enllà del seu àmbit natural d'influència, alhora que s'incentiva la seva professionalització. D'altra banda, els artistes rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs, potenciant així tant la producció discogràfica com l'estabilitat del circuit de sales de música en viu. 

A més dels vots emesos pels representants del jurat, el públic va poder votar els seus artistes i bandes preferits a través de la pàgina web de Girando Por Salas. Els 20 grups més votats van obtenir un vot extra. Dels 26 seleccionats, 6 ho han estat gràcies a l'ajut del vot popular. 

En l'edició anterior també van ser 26 els artistes seleccionats, que van girar a 146 sales de tot l'estat i van fert un total de 172 concerts programats, als quals van assistir un total de 11.208 persones. 

Aquests són els 26 artistes i grups seleccionats per participar a GPS10:

AARON RUX AND THE CRYING COWBOYS
ARTISTAS DEL GREMIO
AYOHO
BALKAN PARADISE ORCHESTRA
BAMBIKINA
CARLOS CROS
EL LADO OSCURO DE LA BROCA
EMBUSTEROS
IVÁN SANJUÁN CUARTETO
J DOSE
KITAI
LA SRA. TOMASA
LAS SEXPEARES
LOS FESSER
LOS SAXOS DEL AVERNO
MACHETE EN BOCA
MAREM LADSON
MOURN
SWEET BARRIO
THE LEVITANTS
THE PRUSSIANS
TU OTRA BONITA
UNIFORMS
VEINTIUNO
WILLY NAVES
WOM’S COLLECTIVE