S'obre la inscripció per al catàleg d'arts en viu Escènics de la Diputació de Girona

El termini per optar-hi és del 1 al 31 d'octubre

De l'1 al 31 d'octubre, ambdós inclosos, s'obrirà de nou la inscripció per al catàleg d'arts en viu Escènics de la Diputació de Girona.

 

Durant aquest període, trobareu al web del catàleg (www.ddgi.cat/escenics) les instruccions per a inscriure's. El procediment serà el mateix que l'any passat.

 

No s'acceptaran  inscripcions fora d'aquest termini.

 

Recordar-vos que per formar part del catàleg cal tenir domicili fiscal a les comarques gironines, i si sou professionals, l'acreditació de la professionalitat.

 

Si ja formeu part del catàleg i només heu de renovar no caldrà que presenteu la sol·licitud per registre telemàtic. Si sou un grup nou caldrà fer el procés d'inscripció a través del registre (ho explica a les instruccions).

Escènics és una plataforma de promoció de les arts escèniques i la música que posa en relació, d'una manera directa i innovadora, l'oferta artística disponible a les comarques de Girona amb ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per fer les seves programacions. És una porta oberta a la creativitat artística mitjançant les possibilitats que ofereix Internet. Escènics és un aparador de la imaginació i la professionalitat dels intèrprets i col·lectius artístics, que contribueix a fer visible el caràcter públic i universal de la cultura i que fomenta la convivència.