El divendres 11 d'octubre s'obre la votació popular i avui, dijous 10, s'obre la inscripció de sales per a #GPS10

S'han aprovat 560 artistes emergents, dels 699 inscrits, en la desena edició de #GPS10

Demà divendres 11 d'octubre a les 11:00h s'obre la votació popular de l'edició #GPS10, fins el dimarts 22 d'octubre a les 18:00h, que es tancarà. Els interesats en participar en aquesta votació per triar les seves bandes i/o solistes favorits poden entrar al web de Girando Por Salas camb el seu usuari i contrasenya (o registrar-se si no ho han fet prèviament) i votar per les seves opcions preferides a la pestanya "Bandas", en el següent enllaç: https://www.girandoporsalas.com/bandas/
 
Els 20 grups o solistes més votats pel públic tindran un vot extra a més dels 8 que pot donar el jurat. Si es detecta votació fraudulenta d'un grup (robots, emails falsos, etc), es restaran els votos falsos del total dels obtinguts. Els grups seleccionats es publicaran el 29 d'octubre.
 
D'altra banda, les sales que vulguin optar per acollir grups #GPS10 podran inscriure's des d'avui dijous 10 d'octubre a les 11:00 h, fins a les 18:00h del dilluns 21 d'octubre. Poden consultar les bases a la secció Convocatoria>Descargas de la web. Aquest és l'enllaç directe a les bases de sales: https://www.girandoporsalas.com/wp-content/uploads/2016/04/BASES-INSCRIPCION-SALAS-GPS10.pdf
 

L'objectiu de GPS és recolzar artistes emergents de tots els estils, tan solistes com bandes, oferint ajudes per a la celebració de concerts dintre del circuit de sales en tot el territori espanyol como foment de l'expressió més viva de la música popular. Aquests concerts es faran fora de la Comunitat Autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dintre de la mateixa. D'aquesta manera es vol potenciar els nous talents musicals i la seva difusió més enllà del seu àmbit d'influència natural, a més d'incentivar la seva professionalització. A més, els artistes rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs potenciant així la producció discogràfica i donant estabilitat al circuit de sales de música en directe.
 
Se seleccionaran 26 artistes d'entre totes les sol·licituds rebudes que compleixin els requisits i se elaborarà un calendari en coordinació amb les sales i els artistes seleccionats amb un mínim de sis concerts per a cada artista, que ttindran lloc entre els mesos de novembre de 2019 i abril de 2020 sempre fora de la comunitat autònoma de residència de l'artista o a un mínim de 300 km de la població de residència dins de la mateixa comunitat.
 
Girando Por Salas és una iniciativa de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) sent entitat col·laboradora la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares (FCMP).
 
La Federació està formada per les següents associacions professionals: ACCES(Asociación Estatal de Salas de Música en Directo), APM (Asociación de Promotores Musicales), ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya),ARTE (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo), MUSICAT (Associació Professional de Músics de Catalunya), PROMUSICAE (Productores de Música de España) y UFI (Unión Fonográfica Independiente).

 

RESUM DE LA CONVOCATÒRIA #GPS10

• Dirigida a artistes emergents: mínim 1 treball i un màxim de 3 LPs, correctament publicat/s
• Data inici d'inscripció: 11:00 h del 7 de setembre de 2019
• Fecha límite de inscripción: 18:00 h del 23 de setembre de 2019
• Data publicació provisional de grups aprovats: 7 d'octubre de 2019
• Període per sol·licitar revisió de grups no aprovats: Del 7 d'octubre fins a les 18:00h del 8 d'octubre de 2019
• Data publicació definitiva grups aprovats: 10 d'octubre de 2019
• Inici votació pública: 11:00 h del 11 d'octubre de 2019
• Fi votació pública: 18:00 h del 22 d'octubre de 2019
• Anunci 26 grups i artistes seleccionats GPS10: 29 d'octubre de 2019
• Inscripció a través de: www.girandoporsalas.com


         #GPS10           #NosVemosEnLasSalas             #DiezAñosGirando