Acredita't com a professional a la Fira Mediterrània de Manresa. Els socis de MUSICAT tenen un 50% de descompte en el preu de l'acreditació.

Ja us podeu acreditar i reservar estands per a la propera edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 10 al 13 d'octubre 2019. Si ho feu abans del 31 de juliol, podreu fer-ho amb tarifa reduïda. A més, els socis de MUSICAT tenen un 50% de descompte sobre el preu de l'acreditació (escollir MUSICAT en el desplegable "membre d'associació professional".
 

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles interdisciplinari dedicat a la cultura popular i les músiques del món que aglutina arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Al llarg de les seves 21 edicions, ha esdevingut punt de trobada imprescindible per als professionals del sector que volen vendre i/o comprar espectacles.

Tots els acreditats de la Fira tenen:

  • Accés a la Llotja professional i a la recepció inaugural.
  • Accés a les activitats professionals (jornades professionals, presentacions de projectes, reunions ràpides, showcases i trobades professionals).
  • Accés gratuït als espectacles de pagament segons disponibilitat o reserva prèvia.
  • Espai personal a l’intranet del web www.firamediterrania.cat amb accés al llistat de contactes dels professionals acreditats.
  • Bossa de la Fira i guia professional.