Ja és oberta la convocatòria per participar al cicle Música als Parcs. Els joves músics de clàssica i jazz poden presentar propostes fins al 30 d'abril

Cada any els espais verds de la ciutat s'omplen de música gràcies al tradicional festival "Música als parcs". Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i nits d'estiu.

La convocatòria de selecció de joves intèrprets de clàssica i jazz per al cicle Música als Parcs 2019 és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de quatre músics, des de solistes, fins a quartets.  Pots ser cantant, o intèrpret de qualsevol instrument. Tots els músics han de ser majors de 16 anys i menors de 35 anys en el període de durada del cicle (nascuts entre l’1 de juny de 1984  i l’1 de juny de 2003).

Les formacions seleccionades en edicions anteriors només poden presentar una proposta amb un nou repertori. Els concerts se celebraran de dilluns a divendres, durant els mesos de juny, juliol i agost, als parcs i jardins de Barcelona.

La remuneració que es percebrà és de 200 euros per concert per a solistes, i de 140 euros per intèrpret i concert per a formacions de fins a quatre components.

Què cal presentar?

  1. Full de presentació en què s’ha de fer constar, de manera clara, la informació següent: nom de l’artista o formació; dades de contacte de la persona responsable de l’artista o formació (nom, adreça, adreça electrònica, telèfons de contacte) i la relació ordenada de documents que s’aportin, incloent-hi el nom i l’autor de cadascuna de les tres peces de l’enregistrament.
  2. Currículum de l’artista o formació i de cadascun dels músics que la componen i que duran a terme les actuacions.
  3. Còpia del DNI, NIE o passaport de cadascun dels músics.
  4. Repertori que s’interpretarà, en directe, d’una hora de durada i sense intermedi.
  5. Enregistrament en format digital d’almenys 10 minuts de durada, exclusivament en vídeo, de la interpretació en directe (no videoclip), d’un mínim de tres peces del repertori interpretades per la mateixa formació que es presenta, sense variació dels components.

La proposta serà vàlida només si es presenta tota la documentació requerida. La documentació dels punts 1, 2 i 4 s’ha de lliurar en format PDF.

Es gestionarà la contractació dels músics a través d’una entitat col·laboradora en els casos que calgui, i s’inclourà l’alta corres- ponent a la Seguretat Social, al règim d’artistes, per als dies de les actuacions.

Data límit de presentació:

Dimarts, 30 d’abril de 2019, fins a les 14.00 h.

On:

  • De manera presencial o per correu ordinari a qualsevol registre municipal: http://ajuntament.barcelona.cat/ca/canals-comunicacio- ciutadana/presencials/punts-registre.
  • Per correu electrònic a musicaparcs@bcn.cat

Resultat de la selecció:

Dilluns, 20 de maig de 2019, a: http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana.

Informació:

Per a qualsevol aclariment i informació complementària, visita http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana o bé contacta a musicaparcs@bcn.cat.