L'Institut Ramon Llull obre la convocatòria per la concessió de subvencions per a actuacions i/o gires fora de Catalunya. El termini s'acaba el 28 de febrer.

Avui dimecres dia 13 de febrer s’ha publicat al DOGC l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a la mobilitat d’artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l’àmbit de la música, per a activitats realitzades o per realitzar entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2019. Podeu consultar la publicació al següent enllaç:

 

https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=841347&language=ca_ES.

 

 

Això vol dir que a partir de demà, dijous 14 de febrer, s’obre el termini de sol·licituds dels ajuts, el qual romandrà obert 15 dies, fins el 28 de febrer (inclòs). Podeu consultar les bases a la web de l’Institut Ramon Llull:

 

https://www.llull.cat/catala/subvencions/mobilitat_artistes_bases.cfm.

 

 

Igualment, us informem que l'Institut Ramon Llull organitza dues sessions informatives per resoldre dubtes sobre la tramitació:

 

Dia: Dimecres 20 de febrer

Hora: 11h

Lloc: Espai Marfà, Girona

Es prega confirmació prèvia al següent enllaç: https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=17000&ta=age&jsback=1.

 

 

Dia: Divendres 22 de febrer

Hora: 11h

Lloc: Seu de l’Institut Ramon Llull, Barcelona

Es prega confirmació prèvia al correu creacio@llull.cat.

 

 

Per més informació sobre els ajuts de música, contacteu amb en Lluc Silvestre, lsilvestre@llull.cat.