Fins al 17 de desembre estan obertes les inscripcions per participar a la Fira Litterarum 2019, que tindrà lloc a Móra d'Ebre del 30 de maig al 2 de juny 2019. Consulta les bases.

Litterarum és una fira professional que promou obres de qualsevol disciplina de les arts de l'espectacle basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana i que no han estat concebuts originalment per a l'escena. Una simbiosi creativa entre literatura i arts escèniques impulsada per l'Ajuntament de Mora d'Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

 

Podran enviar propostes de:

- Arts escèniques (teatre per a públic adult, teatre per a públic infantil, teatre de carrer, teatre de petit, mitjà i gran format, titelles, mim i formes animades, contes i narracions, recital de poesia).

- Arts i músiques de carrer (animació i cercaviles, animacióinfantil).

- Arts del circ i de la pista (acrobàcia, humor, màgia, poesia visual, il·lusionisme, pallassos).

- Música i cant (cantautors, bandes de música, cobles, corals i orfeons, grups de folk, jazz, blues, rock, fusió, dixie, lírica, òpera, música sacra, música clàssica, solistes i orquestres de música clàssica, grups i música tradicional o contemporània).

- Audiovisuals (documentals, videoprojeccions, mapatge, infoart).

- Altres (no inclosos en els apartats anteriors)

 

Els artistes/companyies de les propostes seleccionades per a Litterarum 2019, tindran accés a trobades exclusives amb programadors del Principat, País Valencià i Balears.

Les inscripcions es poden fer a través de l'enllaç https://www.litterarum.cat/artistes