XVIII SOPAR DE SANTA CECÍLIA

MENÚ
 
Entrants:
  • Farcellet de pasta fil·lo farcit de mousse de sobrassada ibèrica, patata escalivada, pipes de girasol i carbassa amb un cruixent de butifarra negra i ou de guatlla.
  • Brandada de bacallà.
  • Formatges amb els seus entreteniments.
  • Embotit amb coca de vidre.
  • Xips amb curri i mel.
  • Torradeta amb carpaccio de vedella, rúcula, vinagreta de bolets i endenalls de parmesà.
Per continuar, es serviran tres platets degustació a tothom:
  • Caneló de peix i marisc.
  • Arròs d'hivern.
  • Medalló de galta farcida, cuita al forn, amb una salseta de mango.
Postres:
  • Coca de l'àvia amb xocolata i moscatell.
  • Postres de músic.
Per beure:
  • Vi blanc Empordà.
  • Vi negre Empordà.
  • Cava.
  • Aigua.
  • Cerveses i cafè.

PREU PER PERSONA: 25€


Inscripció


 Accepto condicions
Esborrar Enviar