TALLER DE CANT I REPERTORI

La veu és un instrument únic. Cada individu té una veu única i bella. Per poder assolir els teus objectius cal trobar la forma de so que, juntament amb el sentiment, aplicaràs al teu estil.

En aquest taller posarem en pràctica exercicis físics i vocals per preparar el nostre instrument. Treballarem la forma i interpretació de cada estil. Cada cantant prepararà la cançó que vulgui perfeccionar i farem una versió única amb l’acompanyament d’en Llorenç.

L’Íngrid i en Llorenç posaran a la vostra disposició eines per millorar o contrastar els vostres coneixements tècnics i oferiran la seva  experiència en teatre musical, orquestres i estudis de gravació on han tingut ocasió d’interpretar des dels clàssics fins als estils més moderns.

Les classes seran col·lectives, de manera que tothom tindrà l’oportunitat d’aprendre dels companys.

Conèixer opinions diverses és positiu i enriquidor. Treballem?

DATES I HORARI
Divendres 9 i dijous 22 i 29 de novembre
De 10:30 a 14:00

LLOC
Fundació VALVI - Gran Via Jaume I, 42 - 17001 Girona

ELS PROFESSORS

Íngrid Morral

Va estudiar la carrera de música, instrument i cant (amb Francisco Krauss) al conservatori del Liceu. També ha fet cursets amb Jerzy Atish, Vicente Sardinero i  Joana Banyeres i ha estudiat Voice Craft amb Helen Rowson (nivells I i II).
És cantant i actriu de professió des de l’any 1990.
Va començar cantant en muntatges musicals com A little night musicSweeney ToddDràculaMass de Bernstein amb directors de l’alçada de Mario Gas, Joan  Ollé o Albert Guinovart, Joaquim Oristrell i Bigas Luna al cinema. Ha posat la veu en caretes de sèries d’animació per a televisió i cine de Disney i Warner, com  MulanTarzan i Bolt. Ha fet anuncis publicitaris com: Barbie, Danone, Codorniu...També ha col·laborat amb companyies com Dagoll Dagom, Focus, La Cubana, de reforç en els seus enregistraments discogràfics. Ha participat en programes televisius com Empieza el espectáculo de Televisió Espanyola, Cent anys de cançons de TV3 i Dissabte show amb Jordi LP per a Canal Català. Va presentar per a Canal Català Casa estrella.cat.
Actualment fa classes de doblatge musical a l'Escola Catalana de Doblatge, classes particulars de cant i codirigeix l'orquestra "La Chatta", creada l'any 2001. Compagina el doblatge televisiu, treballs d'estudi i les actuacions en directe sense deixar mai de formar-se en l'àmbit de la veu, la interpretació i la música.

Llorenç Fernández
Cantant i guitarrista de professió des de 1980. De la seva trajectòria destaca el seu pas per l'orquestra de Xavier Cugat on enregistra el seu primer disc “Cugat desde el Ritz”. També ha estat cantant  de  l´orquestra  Maravella. Ha intervingut  en programes televisius com “Cent anys de cançons” a TV3, “Dissabte show” al Canal Català i en infinitat d’anuncis publicitaris. També ha participat en moltes bandes sonores de pel·lícules i sèries d’animació infantil de televisió.
Com a guitarrista destaca la banda sonora “De qué se rien las mujeres”, amb l'Orquestra Simfònica de Praga. Producció i guitarra solista a “Música para una fiesta hispano gala”, París. Jingles publicitaris per a televisió (Martini, El Corte Inglés,  San Miguel, Pizza Tarradellas, etc.) L'últim treball ha estat l'enregistrament en directe a l'Auditori de Barcelona de la cantata  “50 milions de segons”. Actualment dirigeix la seva orquestra,”La Chatta Orquestra” i fa classes de cant i repertori.


Inscripció

Girona - FUNDACIÓ VALVI


 Accepto condicions
Esborrar Enviar