Inscriu-te com a professional a la 21 Fira Mediterrània de Manresa

Els socis de MUSICAT tenen un 50% de descompte en les acreditacions

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles interdisciplinari dedicat a la cultura popular i les músiques del món que aglutina arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Al llarg de les seves 20 edicions, ha esdevingut punt de trobada imprescindible per als professionals del sector que volen vendre i/o comprar espectacles.

La 21a edició de la FMM se celebrarà del 4 al 7 d'octubre de 2018. Les acreditacions per a professionals ja estan obertes i es poden obtenir amb tarifa reduïda fins al 31 de juliol (27,5€ enlloc de 32,5€). Els socis de MUSICAT tenen, a més, un 50% de descompte en el preu de l'acreditació. Cada acreditació inclou dos professionals.

Tots els acreditats de la Fira tenen:

  • Accés a la Llotja professional i a la recepció inaugural.
  • Accés a les activitats professionals (jornades professionals, presentacions de projectes, reunions ràpides, showcases i trobades professionals).
  • Accés gratuït als espectacles de pagament segons disponibilitat o reserva prèvia.
  • Espai personal a l’intranet del web www.firamediterrania.cat amb accés al llistat de contactes dels professionals acreditats.
  • Bossa de la Fira i guia professional.
Com cada any, MUSICAT tindrà un estand a la Llotja Professional, que posa a disposició dels socis de música tradicional, folk o músiques del món que vulguin promocionar-se.