El Festival Internacional de Música de Cadaqués arriba a la 47a edició

Jarabe de Palo, Noa, l'Orquestra de Cadaqués amb Mayte Martín, Mishima, Electro Deluxe i El Petit de Ca l'Eril són alguns dels artistes que es podran veure del 4 al 15 d'agost

El Festival Internacional de Música de Cadaqués, nascut el 1970, és el segon més antic de la Costa Brava després del Festival de Porta Ferrada. Enguany arriba a la 47a edició, millorant la proposta artística, però mantenint i aprofundint en la integració de les diferents corrents que han anat definint la història i el llegat del festival.

Aquest any, els principals noms són JARABE DE PALO, NOA, L’ORQUESTRA DE CADAQUÉS AMB MAYTE MARTÍN, MISHIMA, ELECTRO DELUXE I EL PETIT DE CAL ERIL.  
 
Seguint la tradició amb que va néixer el festival, l’artista plàstic que aquest any cedeix la seva obra com a cartell oficial del festival és ALBERT SERRA. 
 
La 47a edició del Festival Internacional de Música de Cadaqués, tindrà lloc entre el 3 i el 15 d'agost, proposant una vintena d'actuacions, activitats pedagògiques, amb música cada dia  i una varietat de propostes per a totes les franges d’edat en diferents espais de Cadaqués, adreçades sobretot, a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost. 
 
L’Església de Santa Maria de Cadaqués –on va néixer el festival a l’Agost de 1970- serà un dels espais de concerts i activitats de pagament, junt amb la Sala de l’Amistat i Sa Conca, que és on es realitzaran els concerts de gran format i convocatòria. 
 
El festival ofereix gran varietat de propostes gratuïtes en espais emblemàtics de la població: Passeig, Portlligat i Portitxó.   

Trobareu tots els detalls al web del festival: http://www.festivalcadaques.com/