Mig centenar de comerços de Girona difondran els discos de l’any dels Premis Enderrock

Cada establiment apadrinarà un dels 50 millors discos catalans de
l’any i distribuirà àlbums promocionals entre els clients


Els comerços de la ciutat de Girona s’han bolcat de ple en la difusió de la música catalana, coincidint amb la festa de celebració dels Premis Enderrock 2018 – XX Premis de la Música Catalana, que se celebrarà el dimecres 7 de març a l’Auditori. Des del dia 1 de març i fins a la data de la gala, els establiments gironins s’ompliran de música i lluiran als seus aparadors un expositor amb un dels 50 millors discos de l’any elegits per la crítica dels Premis Enderrock 2018.

El display inclourà el disc original, un text explicatiu i un codi QR per a que els clients puguin descobrir-lo i escoltar-lo a través del seu enllaç a la plataforma Spotify. A més, la seixantena de botigues que s’han adherit a la iniciativa distribuiran entre els seus clients més de 6.000 discos promocionals de música en català amb l’objectiu d’apostar pel consum cultural i al mateix temps incentivar i premiar el comerç de proximitat.

La campanya que es fa per primera vegada –l’any passat Enderrock i l’Ajuntament de Girona van programar un cicle de concerts de petit format a les Biblioteques de la ciutat, ha tingut molt bona acollida entre el comerç local i en total s’hi han sumat establiments comercials de la capital gironina que es poden consultar a un Google Maps creat expressament per a l’ocasió: https://goo.gl/PzgamT.

La iniciativa impulsada per la revista Enderrock compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme. Els comerços s'hi han adherit a partir de la crida feta per les associacions de comerciants de la ciutat, adherint-se finalment a la iniciativa: Girona Centre Eix Comercial, Zona U, Santa Eugènia i Carme Vista Alegre.