El grup de hip-hop Senyor Oca guanya el Sona 9. També han obtingut el Premi per Votació Popular.

Salvatge Cor s'emporten el Premi Joventut i Ju el Premi Èxit

El grup Senyor Oca ha guanyat el concurs Sona9 2017 a la final en directe celebrada aquest dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. El Premi Sona9 suposa per a  Senyor Oca, l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional i una minigira de cinc concerts en festivals musicals com l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic i el Curtcircuit, entre d'altres.

El Premi Joventut, que obté el segon classificat del Sona9, ha estat per als mallorquins Salvatge Cor. Aquest premi consisteix en l'enregistrament a Bucbonera Studios i edició digital d'un EP amb 4 cançons i una minigira de tres concerts en festivals com l'Embassa't de Sabadell o l'Aphònica de Banyoles.

El Premi Èxit, que s'atorga al tercer classificat, ha estat per a l'osonenca Ju, i consisiteix en l'enregistrament de 2 cançons a Bucbonera Studios, edició digital del single 
i una campanya de difusió als mitjans del concurs.

Finalment s'ha lliurat el Premi per Votació Popular, dirigit al grup amb més vots del públic durant la final del Sona9. Aquest premi se l'han endut Senyor Oca, i consta de 1.000 € en material musical.

En el transcurs de la nit ha actuat el quartet empordanès Lakaste, guanyadors de la darrera edició del concurs Sona9, que han presentat les cançons del seu flamant nou disc Desastres naturals (DiscMedi, 2017).

Senyor Oca se sumen a la llarga llista de guanyadors del Sona9, que en els darrers anys ha premiat grups com Lakaste(2016), EstOest (2015), Trau (2014), Copa Lotus (2013), Empty Cage (2012), Nyandú (2011) i La iaia (2010).