Molta música a les Fires de Sant Narcís de Girona

La festa major de la ciutat començarà el 26 d'octubre i s'allargarà fins al 4 de novembre. MUSICAT tindrà un estand a la Fira de Mostres.

Les Fires de Girona s'acosten i ja s'ha fet pública la programació. Pel que fa a la música, les Fires comptaran amb cinc escenaris que rebran més de    actuacions.

La Copa
Aquest espai de La Devesa gironina acollirà 20 concerts, tots gratuïts. Tots els concerts començaran a les 23h. Catarres, Roba Estesa, Pupil·les, Silverflame, Roko Banana, Obeses, Els Amics de les Arts, The Gramophone Allstars, Dr. Calypso, La M.O.D.A. o El Senyor Oca són alguns dels grups que hi actuaran.

La Copeta
En el mateix espai, s'han programat tres concerts per a públic familiar:
Xiula, el 27/10; Orelles de Xocolata, l'1/11; i Funkids, el 3/11. Tots els concerts començaran a les 12 del migdia i són gratuïts.

Sant Feliu
L'escenari de la Plaça de Sant Feliu ja ha esdevingut un clàssic. Per Fires, s'hi faran deu concerts gratuïts que començaran tots a les 20h. Hi actuaran Nyandú, Ju, Joan Colomo, Joan Garriga & Galactic Mariatxis, David Mauricio, Los Mambo Jambo, Black Music Big Band, La Soul Machine, Atenea Carter &The Mighty Might. Aquest escenari també acollirà la final del concurs Intro 2018.

L'envelat
Com tota festa major, la de Girona també disposa d'un envelat, a la plaça Miquel de Palol, on es podrà ballar amb les Orquestres Maravella, Selvatana i La Principal de La Bisbal. El dia 27, hi haurà un sopar popular (21h) seguit de ball amb l'Orquestra Maravella (23:30h). El dia 31, la Selvatana oferirà concert a les 19h i ball a les 21h. Finalment, el dia 3 de novembre serà el torn de La Principal de La Bisbal amb el mateix horari.

Auditori
L'Auditori s'ha sumat a la programació de Fires amb sis concerts. El diumenge 28 (18h) presenta l'espectacle Music has no limits. El mateix dia (19h) la pianista especialista en Mompou, Sira Hernández, oferirà un concert. El dia 29 al migdia, La Principal de La Bisbal farà el tradicional concert de Fires. El dia 31 (20:30h) hi actuarà Rosario, amb el seu espectacle Noches de gloria. El dia 1 (12h) serà el torn del Cor Maragall. Tancarà la programació de Fires de l'Auditori el concert d'Albert Pla el dia 2/11 (20:30h).

Sardanes
Per Fires s'han previst sis audicions de sardanes a diferents llocs de la ciutat, a càrrec de Selvatana, Jovenívola de Sabadell, La Principal de La Bisbal, Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Montgrins i Ciutat de Girona. També es farà el 78è concurs de colles sardanistes de Girona i un concurs de sardanes revesses.

6è Jazz & Fires
El Sunset Jazz Club acollirà la sisena edició del cicle Jazz & Fires, amb Toni Lakatos Quartet, Sabrina Francis & FLOM, The Jumpers, Luis González Trio & Vincent Mascart, Ruben Berebgena Trio amb Enric Canada, el Sextet Gerió, Marco Mezquida Piano Solo i Jazz Friends Band.