Susanna del Saz tanca Les Nits de Marimurtra 2018. L'artista ha participat en les tretze edicions el festival.

Segons la Fundació Carl Faust, l'assistència de públic en aquesta edició ha superat el 85% d'ocupació.

La coneguda artista gironina Susanna del Saz va tancar divendres la darrera edició del festival Les Nits de Marimurtra amb l'espectacle Un tomb per la vida, una proposta musical que recull les cançons que més l'han marcat al llarg de la seva trajectòria artística i que va fer vibrar un públic incondicional que va omplir els seients disposats davant el templet de Linné. Susanna del Saz és l'única artista que ha participat en les tretze edicions del festival. 

Susanna del Saz va cantar el seu repertori acompanyada del pianista Joan Sadurní. Algunes de les cançons que van emocionar al públic van ser ‘Un rayo de sol’, amb la que va donar inici al concert; ‘Ave maria’ i ‘I will always love you’, dos grans temes que van deixar brillar a la Susanna mostrant l’ampli registre i precisió de la seva gran veu. També hi ha haver dues intervencions, al clarinet, el fill del pianista Joan Sadurní, i a la veu, Mariano Lloberas, qui també va pujar a l’escenari l’any passat amb el tribut a Julio Iglesias. Finalment, una de les cançons que van posar fi a l’espectacle va ser ‘Hijo de la Luna’, commemorant que va ser la primera cançó que va cantar a la primera edició de Les Nits de Marimurtra tretze anys enrere.
 
Valoració de Les Nits de Marimurtra

La Fundació Carl Faust, promotora de Les Nits de Marimurtra, valora molt positivament l’edició d’enguany del festival, donat que s’han assolit amb escreix tots els objectius marcats inicialment d'assistència i impacte del Festival. L’assistència de públic ha superat el 95% de la capacitat i s'han esgotat les entrades per a tres dels quatre concerts programats aquest any. L'assistència total supera les 850 persones al llarg dels 4 concerts.

La programació ha seguit l’estàndard de qualitat dels darrers anys, amb actuacions per a diferents grups de públic: una artista de casa nostra (Judit Neddermann), un artista de primer nivell nacional (Tomeu Penya), una formació d’altíssima qualitat i reconeixement (TheSeySisters) i una artista de gran implantació (Susanna del Saz).