Arriba la 19a edició del Capsa Music Festival, el festival de l'Associació de Músics de Tarragona

Serà el dissabte 18 d'agost i comptarà amb les actuacions de Dani Nel·lo, Oscárboles, Números Rojos, TMN, Radio Reggae o Ian Lints, entre d'altres

Com cada estiu, i ja en són dinou, per les festes de Sant Magí arriba a la Capsa de Música de Tarragona el festival de l’aMt, un festival diferent, ple de petits concerts en petit format i de matisos musicals per gaudir dels millors músics i de les composicions que es fan ara mateix a Tarragona.
 
El Capsa Músic Festival tindrà lloc el dissabte 18 d’agost i començarà donant el protagonisme a la música local i territorial en aquest espai emblemàtic, amb accés gratuït fins a completar l’aforament de la sala.

El Festival es compon de dues franges. D’una banda, a partir de les 12h, es farà una jornada de portes obertes perquè la ciutadania visiti la Capsa de Música, l’espai de creació i difusió musical de Tarragona. A les 13h, es podrà gaudir d’un petit concert vermut a preus populars als jardins de la Tabacalera, amb les millors versions a càrrec d’IAN LINTS.

A partir de les 20h, tindran lloc els concerts “indoor” dels músics del territori, que faran bona música en viu, amb els estils musicals més variats: Reggae, Rock urbà, Pop Electrònic, Cantautor, Covers, R&B, Soul... Començaran amb RADIO REGGAE, una excel·lent formació tarragonina amb els ballables covers de Reggae, Ska i etc. Després serà el moment del pop electrònic dels TMN una de les bandes tarragonines amb repertori propi que cal descobrir. Continuaran amb el millor rock urbà d’una de les mítiques bandes de l’escena rock dels anys 90 a Tarragona, els NÚMEROS ROJOS i els seus himnes musicals amb lletres socials i reivindicatives. Després seguirà el concert d'OSCÁRBOLES, el cantautor tarragoní líric contista, que mescla tragicomèdia amb cançó narrativa. Per cert, poca gent sap que el seu primer concert ja com Oscárboles el va fer al nostre Festival a la fàbrica de la Chartreuse al 2006. Avui dia ja recull els fruits de la seva creació constant gràcies a Factor X. Acabarem la nit amb un convidat de luxe, DANI NEL·LO i la seva formació de “Los Saxofonistas Salvajes” amb el millor rhythm and blues i rock and roll instrumental de la música popular, per ballar i gaudir.          
 
Més info a http://capsademusica.com