El #GPS8 es despedeix amb un concert de final de gira a la Sala El Sol de Madrid

En aquesta vuitena edició hi han participat 26 grups, 131 músics i 141 sales

Ahir va tenir lloc a la Sala El Sol de Madrid el concert de final de gira de la vuitena edició de Girando Por Salas, a càrrec de dos grups que van formar part d'aquesta edició: THE LIMBOOS i NÚRIA GRAHAM. L'acte va comptar amb l'assistència del subdirector de l'INAEM, Eduardo Fernández Palomares, i amb representants de les associacions ACCES, APM, ARC, ARTE, MUSICAT, PROMUSICAE UFI, que conformen la Federación Coordinadora del Circuito de Músicas Populares.

El juny de 2017, durant la fase d'inscripcions dels grups, van arribar a GPS un total de 1.145 propostes, de les quals se'n van aprovar 839. Finalment, un jurat professional va seleccionar els 26 grups següents:

APARTAMENTOS ACAPULCO, ATACADOS, BARBOTT, BLUES & DECKER, DUENDE JOSELE, ED IS DEAD, EL ÚLTIMO VECINO, FLAMINGO TOURS, FREDI LEIS, FUNKYSTEP & THE SEY SISTERS, HELENA GOCH, HOLY BOUNCER, [IN MUTE], ISLA IGLÚ, LÁGRIMAS DE SANGRE, LUCAS COLMAN, MODELO DE RESPUESTA POLAR, MORGAN, NÚRIA GRAHAM, O SISTER!, OGUN AFROBEAT, PAULA ROJO, PIEZAS Y JAYDER, ROIG!, THE LIMBOOS Y TIGRES LEONES.

GPS8 s'ha tancat amb la participació de 26 grups, 131 músics, 141 sales, 165 concerts i un total de 14.181 assistents.
 
Els concerts s'han programat en sales de tot l'Estat i a les fires professionals Monkey Week, i Mercat de la Música Viva de Vic.
 
L'activitat derivada de les actuacions en les 17 comunitats autònomes i a la ciutat de Ceuta, ha generat més de 814 altes a la Seguretat Social i ha implicat 24 discográfiques, 2 segells autoeditats, a més de 23 oficines de contractació i management i 3 autogestionats.