BIG MAMA MONTSE 35 ANYS EN EL BLUES

Dades de contacte

Representant: sonora0musica@gmail.com
Web: http://www.bigmamamontse.com
Email: bmamamontse@yahoo.es

Espectacles ofertats

BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION

BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION-Concert

Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d´una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments donant-els-hi forma de cançons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al món del Blues Femení. Amb elles retrobarem les tonades d´una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, posant a l´abast del públic el missatge de l´experiència expressada a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extroversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre´s!

BIG MAMA MONTSE: veu
SISTER MARION: piano o piano elèctric

 


BIG MAMA MONTSE EARLY BLUES & JAZZ QUINTET

BIG MAMA MONTSE EARLY BLUES & JAZZ QUINTET-Concert

Big Mama Montse presenta "Early Blues&Jazz Quintet" amb la complicitat dels joves mestres que l'acompanyen, en un concert que recrea el so de les primeres agrupacions de Blues i de Jazz. Amb l'elegància del swing i la profunditat del blues, les cançons d'una època agafen nous aires, per tal de què les veus de les dames del blues i les composicions de destacats autors es trenin en l'espectacle, on el ritme i l'emoció en són els veritables protagonistes. L'alegria, el goig, les ganes de viure i de deixar enrere els llasts que s'arrosseguen, són els ingredients del repertori escollit per gaudir d'aquesta proposta que, ben segur, agradarà a un vental de públics ben ampli, tant per la gran qualitat artística de tots els intèrprets com pel repertori escollit. 

Duració de l'espectacle: 1.30h

Big Mama Montse: veu

Martín Burguez: guitarra

Pol Padrós: saxo tenor

Oriol Fontanals: contrabaix

Arnau Julià: bateria

 



BIG MAMA MONTSE & JOAN PAU CUMELLAS "EL BLUES A L'ESCOLA"

BIG MAMA MONTSE & JOAN PAU CUMELLAS "EL BLUES A L'ESCOLA"-

Us proposem fer un viatge musical per tal de descobrir la música popular dels descendents dels esclaus nordamericans, EL BLUES , a través dels seus instruments més representatius: la veu, l´harmònica i la guitarra.  Aquesta és una música que expressa el sofriment de l´individu immers en la fatalitat del devenir, el dolor de la marginació, la pena més profunda...però que alhora celebra la vida i les ganes de destil.lar tot el neguit en alegria, de transformar el plor en festa col.lectiva, de viure en harmonia.  EL BLUES és, per tant, una música que manifesta els sentiments de l´intèrpret, on la tristor i el goig s´amalgamen en forma de  cançons. L´activitat musical extra-escolar que us presentem pretén apropar els/les alumnes a aquest estil, que fou originariament creat per músics autodidàctes que solien cantar i tocar després de treballar. Bona part d´aquestes persones no havia rebut cap educació, així que podem afirmar que les seves obres responen a les d´artistes en estat pur, individus amb un gran potencial creatiu que, a vegades, s´iniciaven fabricant ells mateixos els seus propis instruments.

Big Mama Montse : veu i guitarra
Joan Pau Cumellas : harmòniques


BIG MAMA MONTSE

BIG MAMA MONTSE-Concert

A l'escenari s'hi descobreix l'artista en solitari recreant un repertori que es vertebra en el blues i en el swing. Big Mama Montse canta i toca la guitarra en un autèntic i intens recital tot fent gaudir el públic amb les cançons escollides on l'essència del blues n'impregna cada nota. En resum, un espectacle per fruir de la bellesa de les cançons i pel contingut emotiu amb què la cantant i guitarrista les basteix.

Big Mama Montse: veu i guitarres

 


BIG MAMA MONTSE 35 ANYS & CAPTAIN'S BROTHERHOOD

BIG MAMA MONTSE 35 ANYS & CAPTAIN'S BROTHERHOOD -Concert

BIG MAMA MONTSE 35 ANYS & CAPTAIN'S BROTHERHOOD
Aquest 2023 Big Mama Montse compleix 35 anys als escenaris i vol celebrar-ho amb diversos concerts commemoratius. Ho farà amb un repertori principalment basat en composicions pròpies, que l'artista recupera amb ritmes renovats i molt ben acompanyada pels joves mestres Hernán Fridman al baix i Lorenzo Spinoozi a la guitarra que, amb el grup Captain's Brotherhood dirigit per Fridman, aporten un aire renovat i potent al projecte. Una proposta intimista o festiva, segons el tipus d'espai, amb cançons pròpies per gaudir i descobrir.

BIG MAMA MONTSE: Veu
HERNÁN FRIDMAN: Baix
LORENZO SPINOZZI: Guitarra




Qui som?
Concert per a tots els públics

Més informació

Fotos

Properes
Actuacions
Divendres
19
Juliol 2024
Juliol 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
BIG MAMA MONTSE 35 ANYS & CAPTAIN'S BROTHERHOOD Població: VILAFANT
Lloc: VESPRES DE VILAFANT
Hora: Nit