PEP POBLET

Dades de contacte

Representant: Pep Poblet
Web: https://www.peppoblet.com
Email: info@peppoblet.com
Telèfon: 659447249

Espectacles ofertats

PEP POBLET #weddingSax / #SaxSessions

PEP POBLET #weddingSax / #SaxSessions-

PEP POBLET: WEDDINGSAX / EVENTS / SAXSESSIONS
Un nou espectacle musical i artístic  per sorprendre i amenitzar el teu event/esdeveniment.
Gràcies als anys d'experiència davant el públic PEP POBLET ens ofereix "WEDDINGSAX / EVENTS / SAXSESSIONS", unes propostes innovadores on ens presenta els seus temes i les adaptacions adequades per a poder disposar dels seus serveis per a  tot tipus d'actes públics o privats.
Una base musical, una amplificació adequada a l'entorn, gràcies a un só digital d'última generació, i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar a qualsevol espai de l'esdeveniment.
Ens interpreta versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de: FRANK SINATRA, KENNY G, THE POLICE, U2, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS, fins a BRUNO MRAS o DAVID GUETTA, o del CHILLOUT al DEEP HOUSE de més rabiosa actualitat.


 


PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST #enCantats

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST #enCantats-

Cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení, cançons d'autors i artistes com BILLIE JOEL, QUEEN, GOSSOS, MICHAEL JACKSON, PAU RIBA, STEVIE WONDER, BLAUMUT, ERIC CLAPTON i SUPERTRAMP entre d'altres en seran protagonistes, tots ells amb amb el segell ja consolidat del binomi PEP POBLET & NITO FIGUERAS a l'hora de revisitar els temes d'altres artistes i amb la maravellosa veu de TXELL SUST.
2013 va ser l’arrencada discogràfica dels projectes de 
PEP POBLET & NITO FIGUERAS, amb l’enregistrament de “Versió Original” en format de CD+DVD amb la gravació del concert a L’ATLÀNTIDA i que aquest concert va marcar tant la manera d’enregistrar com de presentar aquest format en directe. 
2015 va ser l’hora d’enregistrar “Elles”, també en directe però en estudi davant de 50 persones, aquest cop amb la col.laboració de MONE i TXELL SUST en 2 temes del disc, gira que va durar 2 anys i que finalitzà el passat mes de novembre. 
I arriba 2017 amb aquest nou projecte i aquest cop amb formació ampliada, s’incorpora, tant per l’enregistrament com en tota la Gira, TXELL SUST, per donar la màxima expressió als nous temes i arranjaments per aquest nou projecte #enCantats
Disc enregistrat al llarg del mes de gener del 2017, als estudis SOUND CLUB de SALT de la mà d'en LLUIS COSTA.
#enCantats en directe ha tingut l'arrencada amb una trilogía de concerts a  L'ATLÀNTIDA de VIC , a la sala LUZ DE GAS de BARCELONA i a LES BERNARDES de SALT amb una rebuda excel.lent per part del públic que va assitir als concerts.

PEP POBLET & TXELL SUST

PEP POBLET & TXELL SUST-

Amb la col.laboració mutua entre PEP POBLET i la gran cantant TXELL SUST arriba aquesta proposta per amenitzar EVENTS tant públics com privats on podrèu gaudir de la formació a Duet, format absolutament de moda i que serà un plaer per les oïdes dels vostres convidats!
Poder oferir la millor música per amenitzar cada moment, des del CHILL OUT més actual als temes dels seus discs, dels temes més CLÀSSICS als temes de més rabiosa ACTUALITAT, i sempre sota el segell personal de PEP POBLET & TXELL SUST.
Qui som?
PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST / PEP POBLET "WEDDINGSAX" & "SAXSESSIONS" / PEP POBLET & TXELL SUST

Més informació
Xarxes socials
Enllaços
www.peppoblet.com

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Divendres
16
Novembre 2018
Novembre 2018
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
       
Cap actuació programada per aquest dia