Adrià Bauzó i Xavi Lloses presenten el projecte "Tenora 2.0" al Fòrum Impulsa

Han fet seva la màxima de Gaudí "L'originalitat consisteix a retornar a l'origen"

Adrià Bauzó i Xavi Lloses han reinventat el so de la tenora, l'instrument català per excel.lència, que en el seu moment va captivar personatges com Stravinsky o Einstein. "Tenora 2.0" basteix un pont de col.laboració entre un instrument musical amb més de 150 anys d'història i la sonoritat pròpia del segle XXI, en un projecte que s'ha desenvolupat especialment per al Fòrum Impulsa 2012.

Tenora i producció de directe amb manipulació de bases rítmiques: Adrià Bauzó

Teclat, piano i producció de directe amb manipulació de bases rítmiques: Xavi Lloses

Veu: Rosa Pou

Vibràfon: Andreu Vilar i Juanola

Contrabaix: Joan Motera

El Fòrum IMPULSA aglutina a l'Auditori de Girona - en un sol espai i un sol dia - una selecció d’experiències a escala global amb l’objectiu d’identificar les millors pràctiques i, d’aquesta manera, crear en els joves una actitud favorable a la iniciativa i l’esforç que els ajudi a desenvolupar els seus diversos talents. Durant tot el dia s'alternaran ponències d'experts mundials, converses entre joves i veterans i es presentaran projectes de gent jove que "ja estan transformant el món" se alternarán ponencias de expertos mundiales, conversaciones entre veteranos y jóvenes y proyectos juveniles que «ya están transformando el mundo». Al encuentro asistirán unos 1.800 invitados, la mitad de ellos menores de 35 años.

Una de les activitats previstes és un taller de música i escena per a nens i nenes sense formació musical provinents d’entorns desafavorits. La sessió té per finalitat posar en valor l’acció educativa i d’inclusió social a través de les arts escèniques i anirà a càrrec dels professors de música i els alumnes de les escoles de música L’Arc (Taller de Música, Fundació Privada de Barcelona), Xamfrà, centre de música i escena del Raval de Barcelona, i Claudefaula, del barri de Santa Eugènia de Girona. 

El Fòrum es pot seguir sencer per streaming al web forumimpulsa.org