Archivo de prensa

Recull de premsa

Articles de març 2011

març
29

La 14ª Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia i el Grup editorial Enderrock convoquen el quart Concurs de maquetes, Sons de la Mediterrània.

Aquest concurs està adreçat als grups o solistes que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals. Es prioritzaran les propostes que afavoreixin la renovació de les músiques d’arrel.


 

març
29

El Festival Barnasants de Barcelona i el Sèm e serem de Tolosa de Llenguadoc han arribat a un acord de col·laboració per promoure l'intercanvi cultural entre Occitània i Catalunya en el marc de l'aplicació de la Llei de l'occità.

març
28

Va compondre més de seixanta sardanes i peces simfòniques per a cobla

març
25

Amb l’acció 'El Maria Canals porta cua', la programació OFF del prestigiós concurs de piano Maria Canals passeja per Barcelona un piano de cua. L’estació de metro d’Universitat acollirà, a més, concerts des de les 10 del matí fins a les 20 h
 

març
25

La primera cobla íntegrament femenina, la Cobla D de Dones, es presenta demà amb un concert a Vilobí

març
24

El conseller de Cultura assegura que les protestes contra les retallades en el sector "no reclamaven que plegui", sinó que "eren preventives"
 

març
24

El certamen donarà part de la recaptació de Barcelona i Galícia a la Creu Roja japonesa

març
24

La Banda del Yuyu presentarà demà a La Mirona el seu tercer disc, ‘Res per sempre', gravat als Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu

març
24
Els Manel venen 10.000 exemplars en una setmana de 10 milles per veure una bona armadura i es converteixen en el primer grup de pop que arriba al número 1 de la llista de vendes estatal amb un disc en català.
març
24

Les Arenes porten vuit anys de retràs, però dins d'aquest projecte global n'hi ha un altre que s'ha anat cuinant a foc molt lent. A partir de demà ja es podrà visitar el Museu del Rock de Jordi Tardà, situat a Les Arenes.

Pàgina 1 de 7Primera   Anterior   [1]  2  3  4  5  6  7  Següent   Última   
   Inici de sessió
Disgrafic.com