Archivo de Noticias

Noticies

març
20
David Ibáñez és el nou director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa

El comitè executiu de la Fundació Fira Mediterrània s'ha reunit avui a Manresa i, després de valorar les vuit propostes presentades, ha considerat que el projecte més adequat és el que ha elaborat  el gironí David Ibáñez, gestor cultural de llarga trajectòria professional que ha dut a terme tasques artístiques i de programació musical a Girona des del 1999.

David Ibáñez és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB, amb un postgrau en gestió cultural per la UB. Actualment és el coordinador de l'Espai Marfà, un nou equipament de l'Ajuntament de Girona dedicat a la creació, formació i assessorament en matèria de música moderna, a la vegada que exerceix la direcció artística externa de música moderna de l'Auditori de Girona, on havia treballat com a programador. Així mateix, havia estat codirector artístic del Festival de Músiques Religioses del Món de Girona. David Ibáñez també és músic. Com a guitarrista, ha participat en diversos projectes jazzístics i és membre del grup Electrotoylets, juntament amb Xavi Lloses i Adrià Bauzó, i del grup d'Eduard Canimas.

El comitè executiu de la Fundació Fira Mediterrània està presidit per Lluís Puig (director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana -CPCPTC- del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya). Joan Calmet, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, n'és el vicepresident. Les vocals són Assumpta Bermúdez (de l'Ajuntament), Eulàlia Jardí (del CPCPTC) i Marisol López (de l'Institut Català d'Empreses Culturals). També en forma part el gerent de la Fundació, Jordi Bertran.

   Inici de sessió
Disgrafic.com