Ja et pots inscriure al 30è Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 12 al 16 de setembre

Un cop més, l'Atlàntida acull la Fira Professional del MMVV i obre les seves portes des del dimecres 12 de setembre fins al dissabte 16.

Per tenir tota la informació entra al web http://www.mmvv.cat/ca/mvpro i podràs gestionar l'acreditació, la inscripció a la Jornada per a Tècnics Municipals i Programadors Públics, les sessions d'speed meetings, les presentacions i la reserva d'allotjament, a més de descobrir la programació d'enguany.

 

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Des del 1989, cada setembre i durant quatre dies, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d’arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música.

Un Mercat que ha construït un pont entre continents, pel qual la cultura i les iniciatives musicals travessen en tots dos sentits. Amb seu al sud d’Europa, el MMVV crea xarxes internacionals de professionals i genera nous espais de creació fomentant la col·laboració entre artistes de tot el món.

A nivell estatal, Vic és la plataforma per totes les Comunitats Autònomes que presenten els seus grups, creen complicitats, i generen espais de cooperació i intercanvi, en el marc d’un esdeveniment únic a tot el territori espanyol.