El festival In-Somni arriba a la quinzena edició amb Marky Ramone com a cap de cartell

L'esdeveniment tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juny a diferents espais de Girona, Salt i Bescanó, municipi que s'hi afegeix per primera vegada.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el director del festival, Jaume Massaguer, i la cap de comunicació del festival Alicia Rodríguez, han presentat aquest matí la 15a edició del festival In-Somni, que es portarà a terme del 7 al 10 de juny a diferents espais de Girona, Salt i Bescanó, municipi que s’hi ha afegit per primera vegada. L’esdeveniment musical comptarà amb Marky Ramone com a cap de cartell, acompanyat del mític guitarrista de Bad Religion, Greg Hetson.

El 7 de juny s’obrirà l’edició a les 21.30 h a l’Auditori de La Mercè, amb les actuacions de Waltrapa & Cashmakers i Eli Paperboy Reed & High Mighty Brass Band. Marky Ramone & Greg Hetson, Fetus, The Picturebooks i Roko Banana actuaran a la Sala Mirona de Salt el divendres 8 de juny. Dissabte 9 de juny, al Museu d’Art, serà el torn de Cor Blanc i Side Chick, que hi oferiran un concert gratuït, i de Goulamas’k, Zoo, Ebri Night i Helloisa, a La Mirona, concert que vol ser un crit a la llibertat d’expressió i en què també hi ha programada l’actuació de Valtonyc, tot i que no hi podrà actuar. Les últimes actuacions seran al Teatre de Bescanó el 10 de juny, amb Joana Serrat i Smoking Bambino.

El regidor de Cultura, Carles Ribas, ha volgut destacar “l’eclecticisme d’aquest festival, que esdevé un clam a la diferència i a l’atreviment, ja que està compromès en programar estils de música que van més enllà de voler omplir sales i que vol aconseguir que cap orella es quedi sense la música que vol sentir”, alhora que ha volgut destacar que el consistori està treballant per ampliar el suport d’altres administracions al festival.

Com en els darrers anys, es podrà adquirir un abonament per veure tots els concerts a 25 € i les entrades anticipades d’un sol dia oscil•len entre els 10 € i els 18 €. Podeu consultar més informació sobre el festival i adquirir les entrades a través del web www.in-somni.info.