Convocatòria de les beques i subvencions KREAS, de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Girona. Termini de presentació de sol·licituds: del 6 al 26 de març 2018.

Hi haurà una sessió informativa a l'Espai Marfà el dia 14 de març, a les 19:00

La convocatòria d’Ajuts Kreas de l'Ajuntament de Girona té per objectiu donar suport a les iniciatives i projectes d'artistes, associacions o empreses culturals vinculades a ciutat de Girona de qualsevol camp artístic (música, teatre, dansa, circ, literatura, arts visuals i audiovisuals i cultura popular i tradicional).

La convocatòria de Subvencions d’activitats culturals complementàries a l’oferta municipal té per objectiu donar suport a les activitats culturals de promoció i exhibició per part d’associacions gironines, en l’àmbit de les arts escèniques, musicals, visuals, audiovisuals, literatura, cultura popular i tradicional, patrimoni cultural, que complementin l’oferta cultural a la ciutat. 
 
El dia 14 de març, a les 19:00, tindrà lloc una sessió informativa a l'Espai Marfà. En aquesta sessió es resoldran de forma pràctica tots els dubtes relacionats amb ambdues convocatòries i la presentació de projectes. Inscripcions aquí